Seura

Joensuun Maila (JoMa) on joensuulainen pesäpalloseura, jonka edustusjoukkueet pelaavat miesten ja naisten Superpesistä. Vuodesta 2004 lähtien Superpesistä pelannut seura on noussut vauhdilla yhdeksi Suomen kiinnostavimmista pesäpalloseuroista. JoMa tarjoaa seuraajilleen elämyksiä, tunteita ja aitoa pohjois-karjalaista urheiluviihdettä. Kannattajiemme odotukset velvoittavat meidät toimimaan jatkuvasti paremmin.

Seuran arvoja ovat jatkuvuus, osaaminen, vastuullisuus ja positiivisuus. Yhteiset arvot toimivat kaikkien seuratoimijoiden taustalla menestyksen pohjana. Joensuun Mailalla on tällä hetkellä 250 junioria, joille seura haluaa luoda oman polkunsa, jossa on mahdollisuus nousta askel askeleelta kohti pääsarjauraa. Tämä pätee yhdenvertaisesti niin tyttö- sekä poikajunioreissa. Vastuu lajista korostuu laadukkaalla akatemiajärjestelmällä, jossa kasvatetaan tulevaisuuden nimiä kohti pääsarjatasoa.

Joensuun Mailan brändin halutaan olevan tunnistettava ja sitouttava – siksi tarjontamme on kaupungin laajin.

Yhdessä me olemme #MeijänJoma.


Kerubi Stadion

Joensuun Maila pelaa kotiottelunsa vuonna 2018 valmistuneella Kerubi Stadionilla, joka sijaitsee vain kilometrin päässä Joensuun ydinkeskustasta. Stadion mahdollistaa ainutlaatuisen ottelutapahtuman nykyteknologian avulla. Stadionilla on 2500 katettua istumapaikkaa, kuusi aitiota, iso monitoimitila, sekä VIP-vieraiden ravintolatila. Yleisön viihtyvyyden takaa monipuoliset kioskipalvelut, LED-tekniikka, sekä korkeatasoinen äänentoisto.

  • Stadionin yleisöennätys: 4500 (2018 Miesten Itä-Länsi- arvo-ottelu)
  • Joensuun Mailan yleisöennätys: 3700 (2018 Finaali Joensuun Maila - Kouvolan Pallonlyöjät)
  • Osoite: Uimarintie 3, 80100 Joensuu
  • Kapasiteetti: 3700
  • Palvelut: Karjalainen SportBar, Kuusi aitiota, kioskipalvelut, VIP-vieraiden ravintolatila

Kuinka pääsen Kerubi Stadionille?

  • Omalla autolla paikalle pääsee vaivattomasti lähelle stadionia. Pysäköintialue sijaitsee Kenttämiehen ja Yliopistokadun kulmauksessa, uimahalli Vesikon vieressä. Pysäköintialueelta stadionille on matkaa 100 metriä.
  • Linja-autolla saapuessasi stadionia lähinnä olevat pysäkit ovat Mehtimäki P, Urheilupuisto L, sekä Yliopistokatu E. Joensuun seudun joukkoliikenteen reitit ja aikataulut palvelevat osoitteessa https://joensuu.digitransit.fi/
  • Polkupyörällä saapuessa stadionin edustalta löytyy pyöräparkki, johon polkupyörän voi jättää ottelutapahtuman ajaksi.