JoMan teemaleirit!

JoMan teemaleirit!

Joensuun Maila järjestää yhteistyössä Joensuun kaupungin ja Itä-Suomen Liikuntaopiston kanssa talven harjoituskauden aikana pesiksen yläkoululeirejä sekä erilaisia pesiksen teemaleirejä (mm. pikkulukkarileiri, Puten lukkarileiri, lyöntileiri).

Leireillä opetellaan lajitaitojen ja yhdessä toimimisen lisäksi tavoitteellista urheilijan arkea loistavissa puitteissa. Leirin valmentajina toimivat Joensuun Mailan ammattitaitoiset ja pedagogisesti pätevät valmentajat. Vastuuvalmentajien apuna leireillä nähdään vierailevia asiantuntijoita sekä pelaajia Superpesiksestä. Majoituksen välittömässä läheisyydessä sijaitseva Joensuu Areena toimii pääasiallisena harjoitusten toteuttamispaikkana ja tarjoaa leiriläisille erinomaiset olosuhteet lajiharjoittelun lisäksi myös laadukkaalle ja monipuoliselle oheisharjoittelulle. Leireillä teemasta riippumatta tavoitteena on kehittää lajitekniikoita ja -tehokkuutta. Harjoittelussa otetaan huomioon myös pelinomaisuus ja pelitaktisen ymmärryksen kehittäminen. Ominaisuusharjoittelu toteutetaan nuorten ikä- ja kehitysvaihe huomioiden. Leireillä tavoitteena on asiantuntevan valmentajien avulla tukea lasten ja nuorten kehitystä urheilijoina, pesäpalloilijoina sekä yhteisön jäseninä.

Joensuun Maila järjestää talven aikana 7-9 -luokkalaisille yläkoululeirejä, joilla harjoitellaan monipuolisesti lajitaitoja ja urheilijan arkea opiskelua unohtamatta.

Lue lisää sekä ilmoittaudu mukaan talven 2020-21 yläkoululeireille täältä https://www.pesis.fi/ylakoululeiritys/

Alla lisää Joensuun yläkoululeireistä.

Katso kuvia vuoden 2019-2020 leireiltä!