Business-paketit

Business-paketit

Aitiopalvelut

Tuo henkilökuntasi tai yhteistyökumppanisi viihtymään kansallislajin parissa. Kerubi Stadionin aitiot takaavat sinulle laadukkaan urheilukokemuksen. Aitiossa pääsette nauttimaan Ravintola Kerubin maukkaista aterioista. Aitioissa on A-oikeudet. Jokainen aitiovieras saa aitiovierailun yhteydessä Joensuun Mailan lahjatuotteen.

Hinta 15-20 henkilölle: 1000€ + alv (RUNKOSARJA). Aitioilta sisältää tilavuokran, otteluliput ja lahjatuotteen. Tarjoilut laskutetaan erikseen.

Otteluisännyys

Otteluisäntänä yrityksesi näkyy ja kuuluu Joensuun Mailan kotiotteluissa. Yritykselläsi on loistava mahdollisuus päästä nauttimaan kansallislajin tiimellyksestä otteluisännyyden muodossa. Otteluisännyydessä yhdistyvät positiivinen markkinointi ja yhdessä koettu urheiluelämys.

Otteluisännyys sisältää 10 runkosarjan ottelulippua, mainos otteluilmoituksessa sanomalehdessä, mainos isännöitävässä ottelussa LED-screenillä, Mainos VIP-tilan ja aitioiden infonäytöissä, mainos verkkosivuilla, mainos sosiaalisessa mediassa ja äänimainos isännöitävässä ottelussa.

Otteluisännyyden hinta: 1000€ (+alv).