Superviikko käynnistyy Kempeleen Kirin kohtaamisella!

Yli kahden viikon tauko edellisestä Joensuun Mailan kotiottelusta päättyy tiistaina, kun Kempeleen Kiri saapuu vieraaksi Kerubi Stadionille.

Joensuun Maila on saanut pelaamiseensa nousujohteisen vireen heinäkuun kamppailuissa. Joukkue on kuukauden alkupuolella pelannut neljä kertaa vieraskentällä ja näistä otteluista neljästi joensuulaiset ovat poistuneet voittajina. Edellisen voiton JoMa nappasi lauantaina Alajärvellä, kun Ankkurit kaatui puhtaasti 0-2 (0-4, 0-2).

Kempeleen Kiri on puolestaan kohdannut viimeisimmissä otteluissaan sarjan kärkikastiin kuuluneita joukkueita. Voittosarakkeeseen ei ole näissä otteluissa tullut merkintöjä, mutta kempeleläiset ovat onnistuneet naaraamaan viimeisimmissä otteluissaan jaksovoitot Sotkamon Jymyltä, Hyvinkään Tahkolta, ja Seinäjoen JymyJusseilta ja saamaan näin ollen arvokkaita sarjapisteitä.

JoMan tulee tiistain ottelussa olla tarkkana omassa ulkopelissä, sillä lyöntivoimaa Kempeleeltä löytyy Ossi Meriläisen, Marko Pelkosen ja Matti Korhosen johdolla runsaasti. Lautasen äärellä Kempeleellä syöttöjä ilmaan nostaa Jani Lassilla, joka pelaa myös joukkueensa kärkietenijänä. Numerolla kaksi KeKin riveissä on totuttu näkemään Onni Määttä, joka esiintyi myös Itä-Länsi- arvo-ottelussa mallikkaiden pelisuoritusten ansiosta.

Joukkueet kohtasivat toukokuussa jo kertaalleen Kempeleellä ja tuolloin JoMa oli vahvempi numeroin 0-2 (1-4, 0-8) jättäen kotijoukkueen vain yhteen lyötyyn juoksuun. Tuolloin kausi oli vasta niin alussa, että illan ottelusta on odotettavissa erityyppinen pistetaistelu, sillä molemmat illan ottelun joukkueista tarvitsevat sarjapisteitä. JoMalla on piste matkaa edessä neljäntenä majailevaan Hyvinkään Tahkoon, kun KeKi puolestaan käy kovaa taistoa pudotuspelipaikasta ollen tällä hetkellä sarjassa kahdeksantena ja samalla kiinni viimeisessä pudotuspeli paikassa.