12.5.2019 00:00

JoMa kukisti SiiPen – ”Ennakkoluulotonta meininkiä"

JoMa kukisti SiiPen – ”Ennakkoluulotonta meininkiä

Torstai-illan supervuorotappion jälkeen Joensuun Mailalle tarjottiin kasvojen pesun paikkaa heti sunnuntaina kotiyleisön edessä, kun sarjanousija Siilinjärven Pesis saapui vieraaksi Kerubi Stadionille.

Kentällä nähtiinkin pirteä joensuulaisryhmä, nappasi kuskin paikan ottelun toisessa vuoroparissa. JoMan kärki rakenteli ajolähdön numerolla neljä pelanneelle Juha Puhtimäelle, joka ei jättänyt tilaisuuttaan käyttämättä, vaan kotiutti Konsta Kettusen vakuuttavalla varsilyönnillä. Tilanne jatkui ja Aleksi Rautiainen asteli lyöntipaikalle. Toisella lyönnillään Rautiainen täräytti pallon kolmospuolelta läpi kahden juoksun arvoisesti lisäten JoMan johtonumeroiksi 3-0.

–Meillä oli hyvä pelifiilis ja meininki matsissa. Itsellä sattui muutama hyvä lyönti kohdalleen, mutta muutamia tuli helpommillakin. Tietysti ne olivat suunniteltuja paikkoja, joten ihan hyvää tekemistä sen suhteen, kommentoi JoMan parhaana palkittu Rautiainen.

Rautiainen ja Juha Niemi niittasivat kolmannessa vuoroparissa 5-0- lukemat taululle, jotka jäivät jakson loppulukemiksi.

Silmiinpistävää ottelussa oli se, että mailat eivät kestäneet pelaamista, vaan raksahtelivat kerta toisensa jälkeen rikki.

–Eihän mailojen hajoaminen saisi vaikuttaa, mutta kun niitä jatkuvasti hajoilee, niin täytyy vain sulkea se asia pois mielestä. Joku antaa mailan tilalle ja lyödään sitten sillä. Onhan se totta kai erilaista, kun joutuu jopa kolmella erilaisella mailatyypillä lyömään kesken pelin. Kun lyö keskiosuman mailalla kuin mailalla, niin sittenhän se pallo on oikeassa paikassa, jatkoi Rautiainen.

Samaa rataa toisella jaksolla

Ottelun toinen jakso tarjosi 1210 katsojalle hyvin pitkälti samanlaisen näytöksen, kuin avausjakso. JoMa polkaisi kaasut jälleen toisessa vuoroparissa, kun Niemi, Rautiainen ja Simo Rahunen onnistuivat mailan varressa.

–Meidän teemamme otteluun oli tunne ja se, että meillä on kivaa, kun pelataan pesistä. Se oli asia, josta sovimme, että annamme palautetta toisillemme ainoastaan. Mulla oli ainakin tosi kivaa ja uskon, että se näytti siltä myös katsomoon, kommentoi pelinjohtaja Juhani Lehtimäki.

–Nämä asiat, kun ovat kunnossa, niin silloin olemme asian ytimessä. Sellaisessa suorittamisessa on paljon hyvää, mutta siinä on myös paljon vaaroja. Ei tässä touhussa ole järkeä, jos se ei ole sellaista, että se ei tunnu oikein isosti, jatkoi Lehtimäki.

JoMa lisäsi johtoaan 4-0:aan toisessa kolmannessa vuoroparissa. Siilinjärveläisten lyöjäjokeri Kimmo Lukkari kavensi toisen jakson loppulukemiksi 4-1 neljännen vuoroparin aloittavalla vuorolla.

Joensuun Mailan kokoonpanosta illan ottelussa puuttuivat Mikko Kemppainen ja Lauri Kivinen. Kokoonpanoon nousi Samuel Tirkkonen, joka debytoi ennakkoluuttomasti miesten otteluissa. JoMan koppariparina pelasivat Konsta Kettunen ja Konsta Piironen.

–Peli ei ollut tietenkään ihan täydellistä, mutta ulkopeli oli erittäin rauhallista ja hyvä tempo oli päällä koko ajan. Uusia miehiä oli uusilla paikoilla, mutta he onnistuivat hyvin. Tirkkosen poikakin pääsi ensimmäisen kerran pelaamaan Superpesikseen ja esitti ennakkoluulotonta meininkiä. Hyvä mieli jäi tästä, päätti Lehtimäki.

Joensuun Maila pelaa seuraavan kerran ensi viikon sunnuntaina Kempeleen Kirin vieraana. Seuraava kotiottelu pelataan Kerubi Stadionilla perjantaina 24.5., jolloin vastustajaksi saapuu Kiteen Pallo. Paikallismatsin liput ovat myynnissä – varmasti paikkasi tästä!

Business Joensuun lehdistötilaisuus

Kuvagalleria ottelusta

20.5.2019

Fanimatka Siilinjärvelle sunnuntaina 26.5!

JoMa-Fanit ry järjestää kauden kauden ensimmäisen fanimatkan sunnuntaina 26.5. Siilinjärvelle!

Lue lisää >

19.5.2019

Vahva esitys KeKin vieraana – "Tämä oli ehjä peli"

Joensuun Maila jatkoi osaltaan Superpesiksen runkosarjaa sunnuntaina Kempeleen Kirin vieraana. Vierasreissulta mukaan tarttui kolme sarjapistettä, kun KeKi kaatui numeroin 0-2 (1-4, 0-8).

Lue lisää >

18.5.2019

JoMa matkaa Kempeleen Kirin vieraaksi sunnuntaina

Superpesiksen runkosarja jatkuu Joensuun Mailan osalta sunnuntaina vierasottelulla Kempeleen Kiriä vastaan.

Lue lisää >

17.5.2019

JoMa päivittää ilmettään – vieraspaitoihin uusi logo!

Joensuun Maila on päivittänyt talven 2019 aikana graafista ilmettään ja tuo vaihtoehtologon seuran nykyisen logon rinnalle.

Lue lisää >

16.5.2019

Job Shadow Day - Mikko vietti päivän JoMan matkassa

Torstai 16.5. oli erityinen ja ainutlaatuinen päivä. Siun sote on lähtenyt mukaan Euroopan laajuiseen Job Shadow Day- teemapäivään, jonka ideana on antaa sairauden, vamman tai elämäntilanteensa takia vaikeasti työllistyville henkilöille mahdollisuus päästä seuraamaan unelmiensa työtä yhden päivän ajan.

Lue lisää >

11.5.2019

Sarjanousija saapuu Kerubi Stadionille – ”Matsiin on lähdettävä sata lasissa”

Joensuulaisille tarjotaan kasvojen pesun paikka heti sunnuntaina kotiyleisön edessä, kun sarjanousija Siilinjärven Pesis saapuu vieraaksi Kerubi Stadionille.

Lue lisää >

9.5.2019

JoMa taipui Vimpelille kotiavauksessa

Joensuun Mailan kotiavaus lässähti torstai-iltana Kerubi Stadionilla, kun Vimpelin Veto kaatoi hallitsevan Suomen mestarin supervuoroparin jälkeen numeroin 1-2 (4-2, 3-13, 0-1).

Lue lisää >

8.5.2019

Kotiavaus torstaina – "Mielenkiintoinen haaste edessä"

Otteluennakko: Joensuun Maila ja Vimpelin Veto iskevät yhteen torstaina Kerubi Stadionilla.

Lue lisää >

7.5.2019

Kaikki mitä tarvitsee tietää kotiavauksesta

Torstaina päästään nauttimaan pesäpallohuumasta Kerubi Stadionilla, kun Joensuun Mailan vieraaksi saapuu Vimpelin Veto. Lue ohesta ohjeet ottelutapahtumaan!

Lue lisää >

5.5.2019

Video: Hanki otteluliput ennakkoon!

Ticketmaster myy ennakkoliput Joensuun Mailan kotiotteluihin kesällä 2019! Ennakkoliput on helppo hankkia verkkokaupan kautta.

Lue lisää >

28.4.2019

Fuengirolan reissulta tuomisina kolme sarjapistettä

Joensuun Maila avasi sarjakauden kolmen pisteen vierasvoitolla Seinäjoen JymyJusseista. Fuengirolassa pelattu ottelu päättyi JoMan 0-2 (0-9, 6-7)- voittoon.

Lue lisää >

27.4.2019

JoMa avaa kauden JymyJusseja vastaan aurinkorannikolla

Superpesiskausi käynnistyy Joensuun Mailan osalta sunnuntaina upeissa olosuhteissa Fuengirolassa.

Lue lisää >

26.4.2019

Joensuun Maila uudisti verkkosivunsa

Joensuun Maila uudisti verkkosivunsa kevään 2019 aikana - uusi sivusto julkaistiin perjantaina 26.4.

Lue lisää >

16.4.2019

Matkalla mestariksi

Joensuun Maila 60 vuotta- historiikkiteos julkaistiin tiistaina 16.4.

Lue lisää >

15.4.2019

Kausikortit ovat saapuneet toimistolle

Kausikortit ovat noudettavissa Joensuun Mailan toimistolta.

Lue lisää >

9.4.2019

Irtoliput kotiavaukseen myynnissä nyt!

Joensuun Maila avaa pesiskauden huhtikuun 28. päivä Fuengirolassa ja heti toukokuun 9. päivä pelataan Kerubi Stadionilla, kun Vimpelin Veto saapuu vieraaksemme kotiavaukseen!

Lue lisää >

3.4.2019

Henri Litmaselle kahden vuoden jatkosopimus!

Joensuun Maila ja Henri Litmanen ovat solmineet kaksivuotisen jaksosopimuksen.

Lue lisää >

27.3.2019

Irtolippujen hinnat kaudella 2019 – kausikortteja myyty yli 700!

Hallitseva Suomen mestari Joensuun Maila avaa kautensa kotimassa 9.5. huippuottelulla Vimpelin Vetoa vastaan! Kevät tekee tuloaan ja virittäytyminen pesiskesään on kovassa vauhdissa. Irtoliput ensimmäiseen kotiotteluun tulevat myyntiin huhtikuun 9. päivä. Irtolippujen hinnoissa ei ole merkittäviä muutoksia kesän 2018 runkosarjaan verrattuna.

Lue lisää >

22.3.2019

JoMa järjestää maksutonta järjestyksenvalvojakoulutusta!

Sinä täysi-ikäinen reipas ja asiakaspalveluhenkinen pesiksen ystävä, tule mukaan Joensuun Mailan järjestyksenvalvojakoulutukseen ja sitä kautta iloiseen talkooporukkaan.

Lue lisää >

17.3.2019

Joensuun Maila Halli-SM-mestariksi!

Joensuun Maila nappasi halli-SM-kultaa kukistamalla Vimpelin Vedon finaalissa numeroin 0-1 (2-4, 3-3).

Lue lisää >

4.3.2019

Kausikortit myydään nyt!

Pesäpallokesä 2019 lähestyy kovaa vauhtia. Kausikortit ovat nyt myynnissä - varmista paikkasi Kerubi Stadionilta nyt!

Lue lisää >

19.2.2019

Haluaisitko töihin JoMan ottelutapahtumaan?

Jatkuvasti kehittyvä ja kasvava Joensuun Mailan ottelutapahtuma voi tarvita kesällä 2019 juuri sinua!

Lue lisää >