JoMa hyytyi Saarikentällä – ”Heikko peli ehdottomasti”

Joensuun Maila ei onnistunut katkaisemaan pronssisarjaa sunnuntaina Vimpelin Saarikentällä.

Lauantaina ensimmäisen kiinnityksen Superpesiksen pronssimitaleihin napannut joensuulaisjoukkue ei onnistunut iskemään pronssisarjaa poikki sunnuntaina Saarikentällä.

–Heikko peli ehdottomasti. Jaksojen alut olivat huonoja ja Vimpeli löi paremmin. Jonkin verran sitten avitimme itse vielä lisäksi, kommentoi pelinjohtaja Mikko Korhonen.

Vimpelin Veto osoitti vahvaa sisäpeliosaamistaan heti ottelun alkumetreillä ja karkasi ensimmäisessä vuoroparissa 3-0-johtoon.

Joensuun Mailan sisäpeli puolestaan yski pahemman kerran, eikä onnistumisia sadellut. Myös ulkopelivirheet tarjosivat Vedolle jaksovoiton selkein 8-0-lukemin.

Toisella jaksolla tasaisempaa

Ottelun toisen jakson alku oli kotijoukkueelta vahva. Janne Mäkelä kotiutti kakkosrajanäpyllä Mikko Kanalan ja heti seuraavalla lyönnillään Mäkelä tinttasi pallon Savonjokeen kahden juoksun arvoisesti.

Valonpilkahduksia joensuulaisten harmaaseen iltaan tarjoili Konsta Kettunen ja Mikko Kemppainen, jotka iskivät juoksut mieheen ja 3-2-lukemat tulostaululle.

–Ei meillä hirveästi momentumeja pelissä ollut. Toisen jakson 3-2-nousun paikkeilla meillä oli paikka tarrata kiinni peliin, mutta muutoin jäi aika ohuenlaiseksi esitys.

Mäkelä iski vielä kertaalleen ja ottelun toinen jakso kirjattiin Vedolle numeroin 4-2.

–Tällaisen pelin jälkeen joutaakin vielä viikon jatkaa ja valmistautua vielä paremmin. Monella osa-alueella vastustaja oli selkeästi lauantaita parempi ja heillä mailassa homma kulki, päätti Korhonen.

Pronssiottelusarjan kolmas ja ratkaiseva kamppailu pelataan lauantaina 26.9. Kerubi Stadionilla klo 14.00 alkaen. Kolmannen pronssiottelun liput tulevat myyntiin maanantaina 21.9. klo 16.00.