28.4.2019 00:00

Fuengirolan reissulta tuomisina kolme sarjapistettä

Fuengirolan reissulta tuomisina kolme sarjapistettä

Ottelun avausjakso oli puhtaasti joensuulaisten heiniä. JoMa karkasi heti ensimmäisessä vuoroparissa 0-2- johtoon, kun Aleksi Rautiainen ja Henri Litmanen onnistuivat mailan varressa. Onnistumiset ulkopelissä railakas sisäpelaaminen takasivat JoMan jaksovoiton peräti numeroin 0-9.

—Kyllä olen tyytyväinen siihen, kuinka pelasimme ja tulimme peliin. Kyllä se oli laadukasta tekemistä, vaikka jotain tuli myös ilmaiseksi, mutta määrätietoisia onnistumisia tuli paljon. Siihen täytyy olla tyytyväinen, kommentoi Joensuun Mailan pelinjohtaja Juhani Lehtimäki.

Joensuun Mailan parhaana ottelussa palkittiin Juha Puhtimäki, joka pelasi varmaotteisesti lautasen äärellä ja löi JoMan juoksuista kaksi.

—Sellainen kauden ensimmäisen pelin tuntu. Molemmat saivat hieman ilmaiseksi juoksuja, mutta ajoittain ihan kohtuullista pesäpalloa ja varsinkin toisella jaksolla alkoi olemaan yleisölle vähän enemmän nähtävää, kun peli tiukentui, näki Puhtimäki.

Toisella jaksolla tasainen taistelu

Helteisissä olosuhteissa pelatun ottelun toinen jakso tarjosi 2278 katsojalle tasaisen väännön. Jukka-Pekka Vainionpää tykitti JymyJussien johtojuoksun, mutta tasoittavalla vuorollaan JoMa pääsi varkain johtoon, kun kotijoukkueen lukkari Henri Itävalo tarjoili kolme juoksua vapaataipaleiden turvin.

Tästä ei JymyJussit sen enempää hätkähtäneet, vaan Toni Marjamäki puhkaisi kentän takaa kakkospuolelta kolmen juoksun arvoisesti ja siirsi joukkueensa kuskin paikalle. Kolmannessa vuoroparissa JoMa taituroi itsensä kuiville ja johtoon, kun Puhtimäki, Rautiainen ja Litmanen löivät juoksut mieheen.

—Toisella jaksolla oikeastaan tapahtui kaikki mitä tuollaisen ensimmäisen jakson jälkeen voi tapahtua. Lukkarille tuli vaikeaa ja hänen vaihtamisensa muutti kaverin ulkokenttää. Hieno takaa tuleminen nousu, jäi päällimmäiseksi mieleen, jatkoi Lehtimäki.

JymyJussien lyöjätykki Vainionpää näpäytti vielä tasatilanteen päälle neljännen vuoroparin aloittavalla, johon vastasi tasoittavalla vuorolla Juha Niemi, jonka kumura painui vastustamattomasti väliin tuoden JoMalle lisäpisteen.

—Juuri puhuimme tuossa poikien kanssa, että kukaan ei muista milloin viimeksi JoMa on sarja-avauksesta napannut täyden pistepotin, mutta nyt on sekin ihme nähty ja tästä on hyvä jatkaa kautta, päätti Puhtimäki.

Joensuun Maila suuntaa takaisin Suomeen keskiviikkona 1.5. Kotiavaus Kerubi Stadionilla pelataan torstaina 9.5. ja tuolloin vastustajaksi asettuu Vimpelin Veto. Liput kotiavaukseen ovat myynnissä Ticketmasterin verkkokaupassa!

20.5.2019

Fanimatka Siilinjärvelle sunnuntaina 26.5!

JoMa-Fanit ry järjestää kauden kauden ensimmäisen fanimatkan sunnuntaina 26.5. Siilinjärvelle!

Lue lisää >

19.5.2019

Vahva esitys KeKin vieraana – "Tämä oli ehjä peli"

Joensuun Maila jatkoi osaltaan Superpesiksen runkosarjaa sunnuntaina Kempeleen Kirin vieraana. Vierasreissulta mukaan tarttui kolme sarjapistettä, kun KeKi kaatui numeroin 0-2 (1-4, 0-8).

Lue lisää >

18.5.2019

JoMa matkaa Kempeleen Kirin vieraaksi sunnuntaina

Superpesiksen runkosarja jatkuu Joensuun Mailan osalta sunnuntaina vierasottelulla Kempeleen Kiriä vastaan.

Lue lisää >

17.5.2019

JoMa päivittää ilmettään – vieraspaitoihin uusi logo!

Joensuun Maila on päivittänyt talven 2019 aikana graafista ilmettään ja tuo vaihtoehtologon seuran nykyisen logon rinnalle.

Lue lisää >

16.5.2019

Job Shadow Day - Mikko vietti päivän JoMan matkassa

Torstai 16.5. oli erityinen ja ainutlaatuinen päivä. Siun sote on lähtenyt mukaan Euroopan laajuiseen Job Shadow Day- teemapäivään, jonka ideana on antaa sairauden, vamman tai elämäntilanteensa takia vaikeasti työllistyville henkilöille mahdollisuus päästä seuraamaan unelmiensa työtä yhden päivän ajan.

Lue lisää >

12.5.2019

JoMa kukisti SiiPen – ”Ennakkoluulotonta meininkiä"

Torstai-illan supervuorotappion jälkeen Joensuun Mailalle tarjottiin kasvojen pesun paikkaa heti sunnuntaina kotiyleisön edessä, kun sarjanousija Siilinjärven Pesis saapui vieraaksi Kerubi Stadionille.

Lue lisää >

11.5.2019

Sarjanousija saapuu Kerubi Stadionille – ”Matsiin on lähdettävä sata lasissa”

Joensuulaisille tarjotaan kasvojen pesun paikka heti sunnuntaina kotiyleisön edessä, kun sarjanousija Siilinjärven Pesis saapuu vieraaksi Kerubi Stadionille.

Lue lisää >

9.5.2019

JoMa taipui Vimpelille kotiavauksessa

Joensuun Mailan kotiavaus lässähti torstai-iltana Kerubi Stadionilla, kun Vimpelin Veto kaatoi hallitsevan Suomen mestarin supervuoroparin jälkeen numeroin 1-2 (4-2, 3-13, 0-1).

Lue lisää >

8.5.2019

Kotiavaus torstaina – "Mielenkiintoinen haaste edessä"

Otteluennakko: Joensuun Maila ja Vimpelin Veto iskevät yhteen torstaina Kerubi Stadionilla.

Lue lisää >

7.5.2019

Kaikki mitä tarvitsee tietää kotiavauksesta

Torstaina päästään nauttimaan pesäpallohuumasta Kerubi Stadionilla, kun Joensuun Mailan vieraaksi saapuu Vimpelin Veto. Lue ohesta ohjeet ottelutapahtumaan!

Lue lisää >

5.5.2019

Video: Hanki otteluliput ennakkoon!

Ticketmaster myy ennakkoliput Joensuun Mailan kotiotteluihin kesällä 2019! Ennakkoliput on helppo hankkia verkkokaupan kautta.

Lue lisää >

27.4.2019

JoMa avaa kauden JymyJusseja vastaan aurinkorannikolla

Superpesiskausi käynnistyy Joensuun Mailan osalta sunnuntaina upeissa olosuhteissa Fuengirolassa.

Lue lisää >

26.4.2019

Joensuun Maila uudisti verkkosivunsa

Joensuun Maila uudisti verkkosivunsa kevään 2019 aikana - uusi sivusto julkaistiin perjantaina 26.4.

Lue lisää >

16.4.2019

Matkalla mestariksi

Joensuun Maila 60 vuotta- historiikkiteos julkaistiin tiistaina 16.4.

Lue lisää >

15.4.2019

Kausikortit ovat saapuneet toimistolle

Kausikortit ovat noudettavissa Joensuun Mailan toimistolta.

Lue lisää >

9.4.2019

Irtoliput kotiavaukseen myynnissä nyt!

Joensuun Maila avaa pesiskauden huhtikuun 28. päivä Fuengirolassa ja heti toukokuun 9. päivä pelataan Kerubi Stadionilla, kun Vimpelin Veto saapuu vieraaksemme kotiavaukseen!

Lue lisää >

3.4.2019

Henri Litmaselle kahden vuoden jatkosopimus!

Joensuun Maila ja Henri Litmanen ovat solmineet kaksivuotisen jaksosopimuksen.

Lue lisää >

27.3.2019

Irtolippujen hinnat kaudella 2019 – kausikortteja myyty yli 700!

Hallitseva Suomen mestari Joensuun Maila avaa kautensa kotimassa 9.5. huippuottelulla Vimpelin Vetoa vastaan! Kevät tekee tuloaan ja virittäytyminen pesiskesään on kovassa vauhdissa. Irtoliput ensimmäiseen kotiotteluun tulevat myyntiin huhtikuun 9. päivä. Irtolippujen hinnoissa ei ole merkittäviä muutoksia kesän 2018 runkosarjaan verrattuna.

Lue lisää >

22.3.2019

JoMa järjestää maksutonta järjestyksenvalvojakoulutusta!

Sinä täysi-ikäinen reipas ja asiakaspalveluhenkinen pesiksen ystävä, tule mukaan Joensuun Mailan järjestyksenvalvojakoulutukseen ja sitä kautta iloiseen talkooporukkaan.

Lue lisää >

17.3.2019

Joensuun Maila Halli-SM-mestariksi!

Joensuun Maila nappasi halli-SM-kultaa kukistamalla Vimpelin Vedon finaalissa numeroin 0-1 (2-4, 3-3).

Lue lisää >

4.3.2019

Kausikortit myydään nyt!

Pesäpallokesä 2019 lähestyy kovaa vauhtia. Kausikortit ovat nyt myynnissä - varmista paikkasi Kerubi Stadionilta nyt!

Lue lisää >

19.2.2019

Haluaisitko töihin JoMan ottelutapahtumaan?

Jatkuvasti kehittyvä ja kasvava Joensuun Mailan ottelutapahtuma voi tarvita kesällä 2019 juuri sinua!

Lue lisää >