Joma – Hamina 9.3.2019

Ensimmäinen jakso 2-7 (0-2, 1-0, 1-1, 0-3)

Ensimmäistä puoliskoa mentiin tasaisissa merkeissä 2-4 neljännen vuoroparin aloitukseen saakka. Siinä Haminan pelaajan viimeisen lyönnin kopinnostoyritys kahden palon tilanteessa karkasi Joman ulkokentältä ja vierasjoukkue meni 2-7 johtoon, eikä sitä kotijoukkue Joma enää päässyt sisävuorollaan hätyyttelemään.

Joman juoksut löivät Senna Surakka ja Johanna Myyryläinen. Juoksut toivat Sini Suihko ja Senna Surakka. Haminan Avausjuoksun löi Saara Suomalainen ja sitten kaksi tuli harhaheitolla ja yksi pompulla takamiehen yli.

Joma surffaili tilanteitaan myös sisäpelissä. Esim. kolmannessa vuorossa kaikki palot tulivat liian innokkaan etenemisen seurauksena ja yksi varma juoksukin jäi toisessa sisävuorossa ottamatta. Joman ulkopelikokoonpano oli hieman poikkeava edellisistä peleistä ja se näkyi ehkä hienokseltaan suorituksissa. Toisen ulkovuoron kotijoukkue pelasi tosi mallikkaasti, eikä päästänyt Haminan pelaajaa kakkospesälle saakka.

Toinen jakso 3-3 (0-1, 0-0, 1-1, 2-1)

Joma aloitti sisältä ja pesiksen mallipelikirjan mukaisesti  teki heti kärkipelaajillaan ajolähtötilanteen laadukkailla suorituksilla. Sitten pientä sekaannusta merkin ja lyöntien lukumäärän kanssa ja vuoro vaihtui ilman yhtään kotiintuloyritystä. Hamina sai yksinäisen etenijän kolmospesälle ja siellä tämä odotteli seitsemän lyöjän ajan, kunnes Suomalaisen Sara tuli ja löi viimeisenä lyöjänä kupperin väliin 0-1.

Toinen vuoro meni molemmilta joukkueilta sisäpelin osalta läpi sormien, eikä oikein minkäänlaista tulosta tullut.

Kolmannessa vuorossa Joman Johanna Myyryläinen löi kakkosjatkeelle ja nopea Sini Suihko toi tasoituksen 1-1. Hamina otti pelijohdon takaisin takamiehen eteen suunnatulla lyönnillä 1-2.

Neljännessä vuorossa kotijoukkue Joensuun Maila pääsi ensimmäisen kerran ottelussa johtoon. Ensin Anni Suihko tasoitti pelin 2-2 ja heti perään isosisko Sini vei joukkueensa johtoon 3-2. Kotiin ennättivät Iida Nupponen ja Sara Kujanen. Haminan takaa-ajo tuotti tulosta juoksun verran. Ykkös/kolmos tilanteessa polttoheitto ei jäänyt pesävahdille ja etenijä karkasi kolmoselta kotiin 3-3. Loppuetenemiset pesäväleillä Joman ulkokenttä torjui varmasti ja Haminalta loppuivat lyöjät. Kotareihin ei tarvinnut mennä sillä Haminan ensimmäisen jakson peliote riitti 0-1 otteluvoittoon.

Joma – Siipe 10.3.2019

Ensimmäinen jakso 3-3 (1-0, 0-1, 0-0, 2-2)

Joma pelasi samalla kokoonpanolla kuin lauantain pelissäkin, mutta lyöntijärjestykseen oli tehty muutoksia. Alku näyttikin lupaavalta. Siipe ei saanut ensimmäisessä vuorossa avattua juoksutiliään ja kun Salla Eteläpää kotiutti Johanna Hihnalan niin kotijoukkue siirtyi 1-0 johtoon.

Toisessa vuorossa Siipe tasoitti Siru Seppäsen lyönnillä 1-1. Joma ei saanut lyöntipeliään kulkemaan ja lisäjuoksut jäi tekemättä.

Kolmannessa vuorossa sisäpelin tehottomuus vaivasi kumpaakin joukkuetta, eikä vuorosta jäänyt paljon kerrottavaa.

Neljännessä vuorossa Siipen Pinja Kesti yllätti Joman ulkokentän ja löi kunnarin tyhjään kenttään 1-2 ja toi tuplajuoksun Siru Seppäsen tarkalla kakkosjatkelyönnillä 1-3. Joman vastauksen antoi nuori Sara Kujanen lyömällä pallon kopparin yli takarajalle ja Johanna Myyryläinen ja Anni Suihko juoksivat kotijoukkueen tasoihin 3-3. Joma sai vielä kolme kotiutusyritystä jaksovoittoon, mutta ne kaikki päättyivät paloiksi aivan kotipesän kynnykselle.

Toinen Jakso 0-2 (0-0, 0-1, 0-1,0-0)

Ensimmäisessä vuorossa ei juoksuja nähty. Toisessa vuorossa karkasi Siipen Seppänen harhaheiton turvin kotiin 0-1 ja Maaret Ahonen kotiutti Johanna Pirskasen 0-2. Nämä jäivät jaksolukemiksi, sillä kotijoukkueen lyöntivalikoima ei riittänyt jaksossa juoksujen  tekoon.

Joensuun Mailan viikonloppukokoonpanosta puuttuivat Reetta Juntunen ja Ida Virenius.

Kuvia pelistä Joma – Siipe


Palaa takaisin