Joensuun Maila matkustaa perjantaina vierasotteluun Ouluun. Joukkueitten välinen ensimmäinen ottelu pelattiin Mehtimäellä, jonka JoMa otti nimiinsä 2-0-lukemin. Ottelun jomalainen hahmo oli Timo Kallio, jonka saldo ottelussa oli 1+1/4. Myös Juha Niemi oli iskussa 0+5 lyödyllä juoksullaan.

Nousijajoukkue Oulu on sijalla neljä ja tavoittelee Hyvinkään ja Kouvolan tavoin kotietua jatkopeleihin. Pelien taso on vaihdellut ja tappioita on tullut hieman yllättäen myös häntäpään joukkueille. Oulu-Kempele-paikallisotteluissa voitot tasattiin pistein 3-2 Oululle. Tappion Oulu kärsi vierasottelussa Alajärveä vastaan. Kolmantena sarjassa oleva Joensuu jatkoi voittoputkeaan kymmenennen ottelun mittaiseksi Kiteen kustannuksella, mutta Kitee ”kosti” ja pisti JoMan putken poikki tiistaina kolmannessa paikalliskamppailussa Kiteen rantakentällä.

Tappiopeli on nollattu ja Oulussa JoMan tavoitteena on ”Pippurinen Lippo on Superin suola” -slogania käyttävän Oulun kaataminen ja paluu takaisin voittojen tielle ja se on mahdollista, kun joukkue palaa Kitee-ottelua edeltävälle tasolleen.

RacioCity Joensuu radioi ottelun klo 18.00 alkaen.


Palaa takaisin