Joensuun Mailan B-tytöt nappasi voiton ensimmäisessä SM halli lopputurnauspelissään. Rauman Fera kaatui tiukan taistelun jälkeen kotareissa. 2-1k (5-2, 0-1, 3-2). Ratkaisevan pinnan kotiutuslyöntikilpailussa löi Anni Suihko ja kotiin kiisi Lotta Nuutinen.

Joma sai peliin unelma alun. Ensimmäisessä ulkovuorossa lukkari Hanna Toivanen teki nopeaan tahtiin kaksi kärpästä ukköspesälle ja kun koko ulkopeliporukka pelasi varmasti, ei Rauma tahtonut saada pelaajaansa kakkospesälle saakka.  Yksi pelaaja sinne ehti ja harhaheitolla aina kolmoselle saakka, mutta juoksu jäi lyöjien loppuessa ottamatta. Joman sisäpeli rullasi ja se pystyi tekemään lukuisista ajolähtötilanteistaan viisi juoksua.

Toisessa vuorossa peliote tasaantui ja Rama kaventeli jakson loppulukemiksi 5-2.

Toinen jakso väännettiin tasaisesti. Rauma sai jakson ainoan juoksun lyhyellä lyönnillä, jossa kiinniottajan jalat hieman luistivat Pirkkahallin kumirouhealustalla.

Kotarissa sitten oli katsomon sykkeet korkealla. Rauma aloitti sisältä ja kaksi ensimmäistä kotiutusyritystä sortui Hanna Toivasen syöttöön. Kolmas ja viides pari saivat sitten tulosta aikaiseksi ja Rauma johti kahdella juoksulla.

Joman kahta ensimmäistä paria pääsi lähelle kotipesää, mutta vain lähelle. Sitten Hanna Toivanen / Sini Suihko, Sara Kujanen / Essi Majoinen ja Anni Suihko / Lotta Nuutinen takoivat vuorenvarmat pinnat ja Joma pääsi tuulettamaan otteluvoittoa.

Ottelutilastot:https://pesislive.fi/#gamePage?id=ZwCt70


Palaa takaisin