Joensuun Mailan superpesisjoukkueen huippuvaihtaja ja -etenijä Lauri Kivinen on toistaiseksi sivussa kokoonpanosta alaraajavamman takia. Arvioidun toipumisajan perusteella Kivisen odotetaan palaavan pelaavaan kokoonpanoon 3-4 viikon kuluessa.

Ville Posti täydentämään JoMan rivejä

Alkukauden kokonaan pelaamatta ollut Ville Posti saapuu täydentämään JoMan kokoonpanoa, ja on joukkueen mukana heti Itä-Länsi tauon jälkeen. Nopeajalkaisena etenijänä tunnettu Posti on pelannut edelliset viisi kautta Kiteen Pallossa. Postin sopimus kattaa loppukauden 2018.

–Alkukaudella useampi pelaaja on kärsinyt pienistä vaivoista ja materiaalin leveys on ollut koetuksella. Sitä taustaa vasten Villen liittyminen joukkueeseen on kerrassaan tervetullut uutinen. Ville tuo joukkueeseen kokemusta, etenemisvoimaa ja mahdollisuuden kierrättää kuormittuvia käsiä ja jalkoja heinäkuun peliruuhkassa, kommentoi pelinjohtaja Petri Pennanen.

Haminan Palloilijoiden kasvatti Ville Posti, 30, on pelannut urallaan kolme miesten Itä-Länsi- arvo-ottelua ja miehellä on vyöllään 162 superpesisottelua. Edelliset viisi kautta Posti on pelannut Kiteen Pallon riveissä ja sitä ennen yhden kauden Kouvolan Pallonlyöjissä. Posti siirtyi kauden 2017 päätteeksi Kiteeltä Oulun Lippoon, mutta sopimus purettiin ennen kauden 2018 alkua.

–Hyvät fiilikset on totta kai sopimuksesta. Tätä on tässä jo jonkin aikaa väännetty, että tulenko Joensuuhun pelaamaan ja nyt kun asiat ratkesivat näin, niin olen valmis pelaamaan, kommentoi Posti.

–Onhan se tässä vaiheessa haastava tulla mukaan mihin porukkaan tahansa. Odotan, että saisin onnistumisia ja pystyisin auttamaan joukkuetta. Joukkue täällä on muutenkin todella kova, niin täytyy vain yrittää tehdä parhaansa joka päivä.

Posti pelaa heti tiistaina 3.7. Joensuun Mailan paidassa kotiottelussa Oulun Lippoa vastaan.


Palaa takaisin