Itä-Länsi tapahtumaa vietetään ensi viikonloppuna, mutta sitä ennen on vielä monta tuimaa koitosta ennen kuin Mehtimäki on valmis ottamaan Itä-Länsi kansan vastaan.

Maanantai-iltana kohtasivat Joman E-tytöt keskinäisessä sarjapelissään. Joma punainen otti voiton Joma mustasta lukemin 15-8. Pelissä palkittiin Venla Laakkonen ja Iida Parkkulainen Joma/p ja Saara Wiren ja Helmi Näätänen Joma/m. E-poikien joukkueet pelasivat samaan aikaan keskinäisen ottelunsa Joma07 – Joma06 Karhunmäessä, mutta siitä ottelusta ei tulos ollut vielä sarjataulukossa.

Tiistaina miesten superi ottaa mittaa Pattijoesta Kerubi stadionilla ja Joman B-tytöt matkustavat Siilinjärvelle ensimmäiseen jatkosarjan peliinsä.

Keskiviikko on myös pelipäivä. Naisten ykköspesis pelaa Ylivieskassa ja naisten suomensarja Niinivaaralla Jyväskylää vastaan. Mehtimäellä on miesten suomensarjapeli Joma – Kuopio.

Torstaina Kerubi stadion on vielä sarjapelikäytössä ja siellä pelaavat klo 18 Joman B-tytöt Kempelettä vastaan.

Perjantaina alkaa sitten odotettu Itä-Länsi ja tulessa ovat A-pojat. Ottelu sai lisää paikallista taustaväriä, kun Konsta Kettusen ja Hannes Pekkisen lisäksi idän paidassa kentälle astelee Tohmajärven Pompun kasvatti ja viime kaudella Joensuun Mailan B-pojissa pelannut Joni Lehikoinen.

Lauantain B-tyttöjen pelissä klo 11 nähdään Hanna Toivanen ja joukkueenjohtajana Jutta Surakka. Klo 16 alkavassa naisten ottelussa nähdään tutut pelurit Eeva Mäkimaukola ja Senni Sallinen Idän puolella ja Lännen joukkueessa Netta Rummukainen.

Sunnuntaina B-poikia edustaa Erkka Gröhn ja pelinjohdossa Niko Sirviö. Joukkueen johtajana on Tuomo Schroderus. Miesten pelissä Joman pelaajista ovat mukana Tuomas Jussila, Mikko Kemppainen, Iiro Kuosa ja Juha Niemi.


Palaa takaisin