Joensuun Mailan taival Superpesiksen pudostuspeleissä jatkuu tiistaina, kun välieräsarja Sotkamon Jymyä vastaan pyörähtää käyntiin Mehtimäellä. 

Joensuun Maila ja Sotkamon Jymy raivasivat tiensä Superpesiksen välieriin, kun puolivälierissä joensuulaiset kaatoivat Hyvinkään Tahkon ja kainuulaiset Seinäjoen Jymyjussit otteluvoitoin 3-1. Joensuun Maila ja Sotkamon Jymy taistelevat loppuottelupaikasta vastakkain välierissä kolmatta kertaa peräkkäin.

-Vaikka olemme Jymyn aiemminkin välierissä kohdanneet, ovat kaikki vuodet ja sarjat omia kokonaisuuksiaan. Niin meillä kuin heilläkin on mahtunut viimeiseen vuoteen kaikenlaista ja nyt kysymys on, miten saavutamme sen seuraavan vaiheen pelissämme, kommentoi Pelinjohtaja Petri Pennanen pesis.fi:n haastattelussa.

Joukkueet ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kolmeen otteeseen runkosarjassa, joissa JoMa on ollut kaksi kertaa Sotkamoa vahvempi. Joukkueiden välisistä kohtaamisista kahdessa on ratkaisua haettu kotiutuslyöntikilpailusta ja kerran JoMa nappasi täyden pistepotin 2-0- kotivoitolla. Playoff-ottelut ovat kuitenkin täysin oma maailmansa, joihin lähdetään muistelematta runkosarjan sijoituksia.

-Sotkamoa on totuttu pitämään järkyttämättömänä suunnannäyttäjänä, mutta moni joukkue on osoittanut, että muillakin konsepteilla voi menestyä. Heidän sapluunansa on kärkiporukoista elänyt eniten huonon tuurin ja loukkaantumisen myötä, jatkoi Pennanen.

Joensuun Maila pääsee lähtemään välieräsarjaan ilman loukaantumishuolia. Tulevaa välieräsarjaa pelinjohtaja ennakoi seuraavasti.

-Uskon, että tarvitsemme koko joukkueen vahvan henkisen panoksen, missä yksilöt nousevat sitten esille. Se on iso asia Jymyä vastaan, jonka pelaaminen perustuu heidän luomaan mielikuvaan omasta hallinnastaan. Tarvitsemme kollektiivista voimaa, jotta yksilöt pääsevät onnistumaan, päätti Pennanen.

Liput Välieriin: 

  • Aikuiset 20€
  • Eläkeläiset, työttömät & opiskelijat 15€

Sotiemme veteraanit ja alle 10-vuotiaat ilmaiseksi.

Välierien otteluohjelma

Ti 29.8 klo 17.00 Joensuun Maila – Sotkamon Jymy
To 31.8 klo 17.00 Sotkamon Jymy – Joensuun Maila
La 2.9 klo 16.00 Joensuun Maila – Sotkamon Jymy
Ma 4.9 klo 17.00 Sotkamon Jymy – Joensuun Maila tarvittaessa
Ke 6.9 klo 17.00 Joensuun Maila – Sotkamon Jymy  tarvittaessa


Palaa takaisin