Joensuun Mailalla on ensimmäinen paikka katkaista puolivälieräsarja torstaina Kerubi Stadionilla.

Joensuun Maila lähtee kolmanteen puolivälieräkamppailuun johtaen ottelusarjaa voitoin 2-0. Seinäjoen JymyJussit kaatui ensimmäisessä kohtaamisessa sunnuntaina jännitysnäytelmän jälkeen numeroin 2-1 (5-6, 3-2, 1-0) ja tiistaina joensuulaiset hakivat puhtaan 0-2 (3-6, 0-4)- vierasvoiton. Pudotuspelit ovat aina oma maailmansa, eikä JymyJussit varmasti helpolla tätä ottelusarjaa joensuulaisille anna.

–Eipä tämä muuta meidän tekemistä hirveästi. Meillä on nyt oikea suunta pelissä. Kaksi ensimmäistä vuoroa oli ulkopelissä tiistaina hakemista, mutta saimme kuitenkinkin tarvittavat palot tehtyä ja kone ruksahti raiteilleen. Sitten pelasimmekin ulkona todella hienosti. Sisäpelissä on vielä tarkentamisen paikkoja ja se on torstain suurin asia, kommentoi Juha Puhtimäki.

Joensuulaisten peli on parantunut jakso kerrallaan ottelusarjan edetessä ja joukkueesta on noussut esiin hienosti suorittavia yksilöitä yksi toisensa perään.

–Jussilan Tuomas ja Kettusen Konsta ovat pelanneet hienosti tässä sarjassa. Kärkipari on toiminut hienosti ja se on isossa osassa torstainakin. Lisäksi Juha Niemi on lyönyt hienosti muutaman edellisen pelin ja se on tärkeää meille, että saamme yksittäisiä juoksuja lyötyä tehokkaasti kotiin. Meidän jokerit ovat osoittaneet, kuinka hienosti tuota hommaa voi hoitaa, jatkoi Puhtimäki.

Ensimmäisessä puolivälierässä paikalla ollut kotiyleisö sai kotijoukkueen syttymään oikealla hetkellä otteluun.

–On iso apu, jos kotiyleisö elää tuolla tavalla mukana, kuin ensimmäisen puolivälierän lopussa vastustajan sisäpelin aikana. Se antaa itselle avaimia pelata eri tavalla ja vaikeuttaa huomattavasti vastustajan kaaren ja etenijän kommunikointia, päätti Puhtimäki.

Joensuun Maila – Seinäjoen JymyJussit torstaina 23.8. klo 17.30 Kerubi Stadionilla – Osta lippusi ennakkoon tästä! 


Palaa takaisin