Joensuun Maila nappasi kaksi pistettä Imatran vierailulta, kun Imatran Pallo-Veikot kaatui numeroin 0-1 (3-3, )

Äärimmäisen kosteissa olosuhteissa pelattu ottelu alkoi isäntien komennossa. Jere Dahlström onnistui ensimmäisessä vuoroparissa siirtämään kotijoukkueen 1-0-johtoon kakkosluukkuun suunnatulla lyönnillä. Juha Niemi toi JoMan tasoihin toisen vuoroparin tasoittavalla. Tämän jälkeen juoksuja odoteltiin neljänteen vuoropariin, jossa molemmat joukkueet onnistuivat kahdesti. Jakso tasattiin numeroin 3-3.

-IPV pelasi hyvin ensimmäisen jakson ja laittoi meidät ahtaalle. Se oli meidän hyvyttä, että pääsimme tasoihin, kommentoi pelinjohtaja Petri Pennanen.

JoMa vahva toisella jaksolla

Toisella jaksolla joensuulaiset jatkoivat siitä mihin ensimmäisen jakson lopulla jäivät. Juoksuralli alkoi heti ensimmäisen aloittavalla vuorolla Aleksi Rautiaisen onnitumisella. Tätä seurasi Ville Postin ensimmäinen JoMa- paidassa lyöty juoksu ja Tuomas Jussilan takakentän puhkaisu kahden juoksun arvoisesti. 0-5- johtojuoksu syntyi harhaheiton turvin.

Voimaskas sade sävytti ottelua.

Ensimmäisen vuoroparin tasoittavalla vuorolla Jere Dahlström onnistui lyömään Imatran toisen jakson ainoan juoksun. JoMan tyylitteli vielä kaksi juoksua Niemen ja Rautiaisen lyöminä. Jakson loppulukemat 1-7.

-Voitto tyydyttää. Tänään ei niinkään tyylillä ollut väliä, kun tämä oli vähän sellainen spesiaalikeikka kaikkine kommervenkkeineen. Toisella jaksolla kotiutustilanteet konkretisoituivat juoksuina ja ero vastustajaan syntyi.

-Tänään oli sellainen tärkeä asia, kuin tunne mukana. Silloin kun se on mukana, niin väistämättä tapahtuu jossain kohtaa positiivisia asioita ja teemme hyviä suorituksia ja voitamme pelin. Joukkueelle iso plussa fiiliksestä, läsnäolosta, heittäytymisestä ja toisen jakson hyvästä esityksestä, päätti Pennanen.

Joensuun Mailan parhaana palkittu Juha Puhtimäki oli myöskin tyytyväinen joukkueen ilmeeseen.

-Oulu- peli tuossa välissä ei ollut niin hyvä ja tilastotkin siinä vähän valehteli. Sen matsin jälkeen puhuttiin paljon asioita ja oli näköjään mennyt kaikille perille, kun tänään oli aivan erinäköinen joukkue kentällä. Todella hyvällä ilmeellä olimme matkassa. Virheitä tuli vielä ensimmäisellä jaksolla alkukauden tapaan, mutta toisen jakson esitys oli ehjä. Siitä jäi oikein hyvä mieli, kommentoi Puhtimäki.

Joensuun Maila pelaa seuraavan kerran sunnuntaina Seinäjoella JymyJussien vieraana.


Palaa takaisin