Joensuun Mailan B-tytöt taistelevat tiistaina 19.6 jatkosarjapaikasta Haapajärven Pesäkiilojen kanssa.

Pelinjohtaja Laura Jehkonen: – ”Tärkeä peli. Vain voittaja jatkaa ylemmässä loppusarjassa. Meillä on kotiotteluetu, mutta peli pelataan Viinijärvellä koska samaan aikaan Mehtimäellä on miesten superin ottelu. Liitto on määrännyt pelipäivän. Meitä ei pelipaikka haittaa sillä ollaan totuttu pelaamaan Viinijärven Pallokentällä. Siellä pelattiin jo kolme ensimmäistä kotiottelua tänä keväänä. Vähän oudolta tuntuu pelata tässä vaiheessa kautta pudotuspelejä, mutta tällainen on sarjajärjestelmä. Me jäätiin alkusarjassa pisteen päähän suorasta jatkopaikasta.

 -”Luottavaisin mielin lähdetään tiistain peliin. Meillä on kesän pelit kulkeneet nousujohteisesti ja nyt viikonvaihteessa tytöt pelasivat hyvin aikuisten sarjoissa (ykköspesis ja suomensarja). Lauantaina ja sunnuntaina ykköspesistä pelanneetkin ehtivät huilata yhden päivän”.

Tyttöjen Superpesiksessä pelaa 32 joukkuetta, joista neljä on seurojensa kakkoskokoonpanoja. Yksinkertainen alkusarja pelattiin neljässä lohkossa, joista kaksi parasta selvitti tiensä suoraan ylempään loppusarjaan ja lohkojen kolmoset ja neloset pääsevät kokeilemaan jatkoa pesiskaudelleen karsintojen kautta.

Joensuun Maila pelasi kahdeksan joukkueen D-lohkossa.

Lohkon voitti Kempele 17 pisteellä, Siilinjärvi oli toinen 16 pisteellä ja Joma kolmas 15 pisteellä. Neljäs oli Tyrnävä 13 pisteellä. Joensuun karsintavastustaja, Haapajärven Pesäkiilat, oli lohkossaan neljäs 10 pisteellä.

Peli Viinijärven Pallokentällä alkaa klo 18:00


Palaa takaisin