Nettitoimitus tapasi peliviikonlopun alla Joman Naisten Ykkössarjan pelaajat numero 1 Veera Ahvanaisen (Affe) ja numero 2 Juulia Eskmannin (Julle).

 

  • Viikonloppuna on taas edessä tuplapelikierros. Kolmesta edellisestä keikasta tuleva viikonloppu poikkeaa siinä, että nyt pelikentälle voi tulla vaikka polkupyörällä. Miten peliin valmistautuminen poikkeaa kun kyseessä on kotipelit

Affe: –Vieraspeleihin matkustetaan monta tuntia. Vaikka pelibussissa tehdään paljon muuta, niin kyllä tuntuu, että peli on siellä takaraivon ajatuksissa kokoajan läsnä. Kotiottelupäivänä voi tehdä paljon muita asioita ja saa ajatukset hetkeksi pois tulevasta pelistä.

 Julle: Eikä tarvii herätä niin hiton aikaisin matkalle ja matkustaa sitten yötä myöten kotiin. Siinä seuraava päivä on jo melkein valmiiksi taputeltu. Jokaisella on yksilöllinen tapansa valmistautua peliin ja kotiolosuhteissa se on helpompaa ja rauhallisempaa. Pelimatkalla ollaan kuitenkin kokoajan aika pienessä tilassa yhdessä.

 

  • Mitäs tiedetään tulevan viikonlopun vastustajista. Lauantaina on vastassa Vaasan Mailattaret, ja sunnuntaina Jalasjärven Jalas

Julle: Eipä paljoa joukkueista. Yksittäisissä pelaajissa on tuttuja nimiä. Jalasjärvi on povattu sarjan kärkiporukoihin, Vaasa pelaa meidän kanssa keskikastissa.

 Affe: Ei olla vielä pelattu kumpaakaan vastaan. Toisella kierroksella tietää jo sitten paremmin, minkälaisia vastustajat on. Kovia nimiä ja hyviä pelureita siellä on mukana.

 

  • Teillä molemmilla omat pelisuoritukset ovat kulkeneet tällä kaudella, ainakin hymy on ollut usein herkässä. Mistä fiilis?

Affe: Mulla on ulkopeli toiminut ihan hyvin. Sisäpeliin pitäs saada lisää tehoja. Kärkietenijänä olis pystyttävä purkamaan nollatilannetta paremmin.

Julle: Hyvinhän sulla on kulkenut. Ei minun oo tarvinnut numerolla kaksi yrittää kovinkaan usein tyhjälle kentälle. Omalta kohdalta pelaaminen on ollut todella kivaa. Kaksi edellistä vuotta oli hankalaa loukkaantumisten takia. Oman tutun joukkueen väreissä esiintyminen on hienoa.

 Joensuun Maila – Vaasan Mailattaret lauantaina klo 15:00

Joensuun Maila – Jalasjärven Jalas sunnuntaina klo 15:00 


Palaa takaisin