Joensuun Maila nappasi täydet kolme sarjapistettä JomaVastuu- hyväntekeväisyysottelussa, kun Imatran Pallo-Veikot kaatui numeroin 2-0 (4-3, 2-1).

Ottelun alku ei ollut joensuulaisittain helppo. Imatralaiset karkasivat johtoon heti jakson alussa, kun Jere Dahlströmin lyönti sirvahti Konsta Kettusen räpylästä kahden juoksun arvoisesti. Tuisku Tuovinen lisäsi avausvuoroparissa vierailijoiden johdoksi 3-o. Joensuun Maila heräsi otteluun toisessa vuoroparissa, kun ensin IPV-lukkari Joona Sikiö antoi joensuulaisille kavennusjuoksun vapaataipaleella ja tätä seurasi Tuomas Jussilan ja Henri Litmasen onnistuneet kotiutukset. Juha Niemi tälläsi joensuulaisten voittoon riittäneen 4-3- juoksun kolmannen vuoroparin tasoittavalla vuorolla.

-Kaveri oli tehnyt läksynsä hyvin. Vähän sellainen ylivapautunut olo oli ennen peliä kopissakin. Varsinkin edellinen Sotkamo- peli oli niin hyvä, että en tiedä oletettiinko alkuun tämän menevän samalla painolla. Tuli karsea määrä virheitä ensimmäiseen ulkovuoroon ja kaveri sai kolme pinnaa siihen. Sen jälkeen onneksi saatiin jonkinlainen ryhtiliike aikaan ja kaivettiin ensimmäinen jakso itselle, pohti JoMan ykköspalkittu Juha Puhtimäki.

-Vastustaja oli valmistautunut loistavasti peliin ja tuli otteluun kristallin kirkkaalla pelisuunnitelmalla. IPV löi meille luuta kurkkuun siinä, kun kuvittelimme leijuvamme siten, että tässä 10-0, 10-0 pätkitään menemään, pohti puolestaan pelinjohtaja Petri Pennanen.

Iiro Kuosa nousi ottelun ratkaisijaksi.

Toinen jakso tasaista taaperrusta – Iiro Kuosa nousi ratkaisijaksi. 

Ottelun toisella jaksolla ei juoksujuhlia nähty. Juha Niemi löi joensuulaiset johtoon kolmannessa vuoroparissa, mutta heti tasoittavalla vuorolla IPV nousi tasoihin. Jakson ja ottelun ratkaisijaksi nousi Iiro Kuosa, joka löi joensuulaisten jakson toisen juoksun neljännessä vuoroparissa.

-Peli meni siihen, että pyöritimme kiveä, joka ei ollut pyöreä. Se on raskasta ja sitten kun sitä pyörittää niin, että saa kolme pistettä ja siihen olen tyytyväinen että saatiin täydet pisteet. Kaikki mitä sen takana on, niin ei siellä montaa asiaa mennyt kuten suunnittelimme. Kun on hyvä rutiini ja hyviä yksilöitä, niin joskus sen kiven voi pyörittää maaliin näinkin, päätti Pennanen.

JomaVastuun lahjoitussumma komea 4150 euroa

Joensuun Mailan neljättä kertaa järjestetty JomaVastuu- hyväntekeväisyysottelu keräsi Pohjois-Karjalan Syöpälapset Sykkyrä Ry:lle 4150 euroa. Joensuun Maila kiittää mukana olleita yhteistyökumppaneita sekä kotiyleisöä. Illan yleisömäärä Kerubi Stadionilla oli 2071 katsojaa.

 


Palaa takaisin