Joensuun Mailan ja Hyvinkään Tahkon ensimmäinen puolivälieräkamppailu päättyi hyvinkääläisten juhliin lukemin 0-1 (2-2, 1-3).

Ottelun avausjaksolla juoksujen lyömisen aloitti vierailija Tahko Ville Keron johdolla. Kero puhkaisi kakkosrajasta pallon maisemiin ja kotiin ennätti Kimmo Carlson. JoMa heräsi otteluun kolmannen tasoittavalla vuorolla, kun Aleksi Rautiainen iski kaksi kertaa pallon kumuralla väliin ja siirsi joensuulaiset 2-1- johtoon. Tahko nousi tasoihin Teemu Nikkasen onnistumisella. Kun JoMa ei saanut tasoittavalla vuorollaan juoksua aikaan jakso päättyi tasalukemiin 2-2.

-Vaatimaton esitys kieltämättä. Ei siinä itselläkään ollut, kuin yksi hyvä lyöntivuoro. Tuohon takatilanteeseen me kaaduttiin. Se kun on nihkeää, niin sitten se peli alkaa muualtakin prakaamaan, kommentoi JoMan ykköspalkittu Aleksi Rautiainen.

Aleksi Rautisen kumurat osuivat ensimmäisellä jaksolla kahden juoksun arvoisesti.

Sisäpelivirheet JoMan riesana

Toisella jaksolla Tahko siirtyi 0-2- johtoon heti ensimmäisen vuoroparin tasoittavalla, kun Teemu Nikkanen ja Aku Kettunen onnistuivat kotiutuksissa. Joensuun Mailan sisäpeli takkusi ja kotiutukset epäonnistuivat kerta toisensa jälkeen. Varsinkin Tahkon lukkari Juha Puhtimäki onnistui sotkemaan joensuulaisten sisäpeliä toisella jaksolla. Jonne Kemppainen kavensi jakson loppulukemiksi 1-3 neljännessä vuoroparissa.

-Se oli äärimmäisen luokatonta scheissea sisäpelin osalta ennenkaikkea. Kyllähän noin monen palottoman ajolähdön tärveleminen siihen tilanteeseen, että niistä ei tule mitään on jo hieno saavutus sinällään. Oltiin siinä osa-alueessa todella heikkoja, kommentoi pelinjohtaja Petri Pennanen.

-Aina on kaksi vaihtoa, on voitto tai tappio. Tänään otetaan tappio vastaan ja tullaan melkolailla eritavalla tuohon tiistaihin, päätti Pennanen.

Puolivälieräsarja jatkuu tiistaina Hyvinkäällä ja heti keskiviikkona Joensuussa. Ottelut alkavat molemmilla paikkakunnilla klo 17.30.

Ottelun lehdistötilaisuus:

Kuvat & teksti: Joona-Pekka Hirvonen


Palaa takaisin