Miesten Superpesis jatkuu Mehtimäellä torstai-iltana, kun Hyvinkään Tahko saapuu JoMan vieraaksi. 

Molemmat joukkueet lähtevät torstain otteluun voitto allaan edellisestä kamppailusta. Joensuun Maila pelasi sunnuntaina vahvan ottelun Seinäjoella, kun JymyJussit kaatui 0-2 (3-8, 2-8). Tahko puolestaan nappasi kaksi pistettä tiistai-iltana, kun Pattijoki kaatui Pihkalassa 1-0 (2-1, 4-4)- lukemin.

Muutamassa pelissä Joensuun Mailan sisäpeli yskähteli, mutta kaivattu rentous löytyi takaisin Kouvolan ja Seinäjoen vierasreissuilla.

–Ottaahan se Usain Boltkin joskus varaslähdön, eli ei se sisäpeli aina natsaa, kuten pari heikompaa peliä osoitti. Totta kai otteluruuhkassa terävyys ja keskittyminen herkästi herpaantuu. Kouvolassa kärkikamppailu taas sytytti ja saatiin kolmostilanteita reilummin. Jossain vaiheessa niitä pelin avaavia juoksuja väkisin sitten tulee. Seinäjoella meillä sama tatsi jatkui, kommentoi Timo Kallio.

Hyvinkään Tahko on sarjassa tällä hetkellä sijalla kymmenen. Eroa ylemmän jatkosarjan viivalle Tahkolla on kolme pistettä, joten sarjapisteistä nähtäneen Mehtimäellä kova taistelu. Joensuun Maila pitää sarjan piikkipaikkaa itsellään kahden pisteen erolla Vimpelin Vetoon, joten varaa pistemenetyksiin ei joensuulaisillakaan ole.

Sisäpeliin löytyi virtaa Kouvolan vierailulta.

JoMa ja Tahko kohtasivat toukokuun lopussa Pihkalassa, jolloin tasaisen taiston vei nimiinsä Joensuun Maila kotiutuslyöntikilpailun jälkeen 1-2 (3-0, 1-2, 0-0, 2-3).

–Alkukaudesta suorittamisen laatu oli joka osalta heikompaa, mitä nyt keskikesällä. En usko, että mitään ihmeellistä tarvitsee keksiä Tahkon kaatamiseen. Totta kai taustatyö videoiden ja kuvioiden suhteen pitää tehdä hyvin, kuten aina. Takki auki ei otteluun voi lähteä. Meidän täytyy pitää pesät tyhjänä ennen Keroa ja Puhtimäkeä, pohti Kallio tulevaa ottelua.

Joensuun Mailan kolmanneksi tehokkain kotiuttaja kuluvalla kaudella on ollut Jonne Kemppainen 20:llä lyödyllä juoksulla.

–Illan ottelussa kannattaa seurata Jonne Kemppaisen otteita. Kemppainen on hakenut kadoksissa olleita nopeita soluja viime aikoina. Jospa miehellä jalka liikkuu huomenna lyöntipelin lisäksi, vinkkasi Kallio.

Joensuun Maila – Vimpelin Veto torstaina 20.7. klo. 18.00 Mehtimäen pesäpallostadionilla

Teksti & Kuvat: Joona-Pekka Hirvonen

Joko ilmoittaudut fanimatkalle Sotkamoon 25.7.?

Joensuun Maila järjestää fanimatkan Sotkamon Jymyn ja Joensuun Mailan väliseen otteluun tiistaina 25.7.2017. Matkaan lähdetään tiistaina 25.7. Joensuusta klo 14:30 Virkistysuimala Vesikon edestä. Saapuminen takaisin Joensuuhun määräytyy ottelun keston mukaan. Matkan edestakainen hinta on 15€ (+ pääsylippu otteluun).

Sitovat ilmoittautumiset perjantaihin 21.7. klo. 15:00 mennessä osoitteeseen joona-pekka.hirvonen@joensuunmaila.fi

Ilmoita sähköpostilla lähtiöiden nimet, sekä puhelinnumerot!

 


Palaa takaisin