Tyttöjen Superpesiksen alkusarjan ottelussa Joensuun Maila sai tunnustaa Siilinjärven Pesiksen paremmaksi lukemin 0-2 (0-2, 2-3). Pelitilanteet ja juoksuntekomahdollisuudet menivät joukkueiden välillä jokseenkin tasaisesti, mutta Siipe pystyi paremmin hyödyntämään ne edukseen ja ansaitsi voittonsa.

Joma sai kolmoselle pelaajan yhdeksän kertaa ja pääsi yrittämään kotiutusta kuudesti. Niistä vain kaksi onnistui toisella jaksolla. Asta Sallinen löi Reetta Juntusen kotiin ja viimeisessä vuorossa Senna Surakka kotiutti Ella Vasaraisen.

Siipen kaksitoista kolmostilannetta toivat kymmenen kotitaivaltilannetta ja niistä neljästi pelaaja ehti kotiin ennen palloa. Joukkueensa ykköspalkittu Jasmiina Korolainen löi kolme ja Emmi Julkunen yhden. Yksi juoksu tuli harhaheitolla. Siipen kakkospalkinnon sai kolmosvahti Johanna Pirskanen. Joman palkitut olivat Reetta Juntunen ja Asta Sallinen.

Ottelun ensimmäinen jakso oli rikkonainen ja välillä pitkiä aikoja keskeytettynä. Heti ensimmäisessä vuorossa Joman Sini Suihko sai siepparin tontilla pallon kypäräänsä ja joutui jättämään pelin kesken. Sini sai tänä keväänä Joensuun Urheiluakatemian stipendin. Stipendi jaetaan yhdelle urheilijalle kustakin yhteistyöoppilaitoksesta ja kriteerinä on urheilun ja opiskelun menestyksekäs yhdistäminen. Toivottavasti Sini pääse pian takaisin pelikentille.

Kolmannessa vuorossa puolestaan Joman Asta Sallinen loukkasi jalkaansa takakentällä pallontavoittelutilanteessa. Aika pitkään Astaa hoivailtiin, mutta onneksi hän pääsi teipattuna peliin mukaan, eikä Joman tarvinnut pelata loppupeliä kymmenellä pelaajalla.

Ottelun pöytäkirjan numeroista voi pelianalyysiksi todeta, että Siipe pääsi hieman paremmin kentälle ja hoiteli kärkipelaajien vaihdot paremmalla prosentilla. Myös ulkopelissä vierasjoukkueen räpylät olivat hieman tehokkaampia.

Joman b-tyttöjen pelit jatkuvat vierasottelulla Oulaisissa

Kuvia pelistä>>>>>>>


Palaa takaisin