Samu-Kalle Varonen siirtyy lainasopimuksella Kiteen Palloon. Lainasopimus on voimassa toistaiseksi eli Joensuun Mailalla on mahdollisuus kutsua mies takaisin milloin tahansa tarpeen vaatiessa.

–Silloin tällöin vastaan tulee aitoja kaikki voittaa tilanteita – tämä on sellainen; Samu-Kalle saa arvokasta kokemusta ja Kiteen Pallo motivoituneen ja näytönhaluisen lukkarin, kommentoi pelinjohtaja Petri Pennanen.

Varonen pelasi kesällä 2016 miesten Ykköspesistä Joma Akatemian riveissä 24 ottelua. Superpesis-otteluita miehelle kertyi seitsemän kappaletta. Miesten sarjojen lisäksi Varonen pelasi Joman riveissä B-poikien SM-sarjaa, sekä poikien Superpesistä Kiteen Pallossa. Poikien Superpesiksestä hän pokkasi SM-hopeaa kauden päätteeksi.

–Talvikaudella ”Samppi” on ottanut kehitysloikkia eteenpäin ja osoittanut, että superpesiksessä pelaamista on turha enää odotella. Tässä kohtaa Samu-Kallelle on tärkeintä saada superpesisrutiinia ja oppia tuntemaan vastustajat. Lukkari on ulkopelin sydän, ja tällä lainalla varmistamme, että meillä on tarvittaessa kaksi pelivireessä olevaa lukkaria, kommentoi pelinjohtaja Petri Pennanen.


Palaa takaisin