Runkosarja Ykköspesiksessä on kääntynyt loppusuoralle. Joensuun Mailalla on jäljellä viisi ottelua.

Pelinjohtaja Anssi Raitala;

  • Matkusteltiin alkukesästä paljon vieraskentillä ja nyt vuorostaan sarjaohjelman loppu on kotipainotteinen. Tulevana viikonloppuna pelataan kotona Raumaa ja Nurmoa vastaan. Sitten käydään torstaina pelaamassa Tyrnävällä ja viimeiset runkosarjan pelit ovat lauantaina 4.8 Mynämäkeä vastaan ja seuraavana lauantaina 11.8 Pöytyää vastaan. Sen jälkeen katotaan jatkuuko pelit vielä tältä kesältä, vai ruvetaanko valmistautumaan jo seuraavaan pesiskauteen.
  • Kesän aikana joukkueen pelaaminen on mennyt eteenpäin. Erityisen hienoa on ollut katsoa nuorten pelaajien, jotka tahkoavat pelejä kahdessa sarjassa, hyviä peliotteita ottelusta toiseen vaikka pelikuorma on välillä ollut valtava.

Seuraavaan kauteen valmistautumisen Joensuun Maila on jo aloittanut. Tai oikeastaan valmistautumisen tuleviin kausiin, sillä seura julkaisi tänään nipun pitkän aikavälin pelaajasopimuksia.

Naisjoukkueen manageri Tomi Surakka kertoi asiasta tarkemmin;

  • Haluttiin antaa nuorille pelaajille mahdollisuus edustaa hyvin hoidettua seuraa tulevinakin vuosina ja tehtiin heidän kanssaan pitemmän aikavälin suunnitelmat ja sopimukset. Tänään julkaistujen sopimusten osalta kaikki muut paitsi Juulia Eskman, Johanna Myyryläinen ja Iida Nupponen pelaavat vielä ensivuonnakin myös B-tyttöjen Superpesistä.
  • Joukkueen muiden pelaajien kanssa käydään neuvotteluja ja asioista informoidaan, kunhan pelaajien tulevan kauden opiskelut, työpaikat ja muut siviiliasiat ovat selvillä. Tarkoituksena on kasata joukkue ja pelaajarunko, jolla voidaan tehdä pitemmän aikavälin tulosta.”

Haastattelussa koko kauden hyvin syöttänyt Hanna Toivanen ja linjapeluri Juulia Eskman.

Joensuun Mailan pelaajasopimukset

Eskman Juulia 2+1

Juntunen Reetta 2+1

Nupponen Iida 1+1

Myyryläinen Johanna 1+1

Suihko Anni 2+1

Suihko Sini 2+1

Surakka Senna 2+1

Surakka Siina 2+1

Toivanen Hanna 2+1


Palaa takaisin