Joensuun Mailan kausi jatkuu perjantaina Kouvolan Pallonlyöjien vieraana.

Joensuun Maila on raapinut kolmesta pelatusta kamppailusta kolme voittoa runkosarjan alkuun. Jokaisesta kamppailusta sarjapisteitä on tarttunut matkaan kaksi kappaletta, joten täysin ehjää esitystä ei vielä olla joensuulaisryhmältä nähty.

–Aika vaihtelevat on fiilikset, kuten on myös meidän peliesitykset. Toinen jakso on pelattu aiemmissa otteluissa hyvää pesistä. Se on vähän arpapeliä ollut, että kummalle jaksolle se hyvä osuus on sattunut, kun jompikumpi on ollut vuorostaan sitten nihkeämpää. Mutta onneksi on kuitenkin kolme voittoa kolmen ottelun jälkeen, kommentoi Henri Litmanen.

Kouvolan Pallonlyöjät hävisi sarja-avauksessaan Vimpelin Vedolle Saarikentällä lukemin 2-0 (6-2,  7-6), mutta kotivauksesta irtosi täysi pistepotti, kun Seinäjoen JymyJussit kaatui Kouvolassa lukemin 2 – 0 (10-4,  5-3).

–Oman pelin kanssa täytyy olla kärsivällinen olla ja luottaa siihen, että peli lähtee rullaamaan. Tiedetään, että Kouvolassa on kova kenttä ja pomppua lyö kaveri varmasti paljon, joten takatilannetta joudutaan puolustamaan ja räpylän täytyy huomenna pitää, jatkoi Litmanen.

Suurin muutos Kouvolan joukkueessa viime kesään verrattaessa löytyy pelinjohdosta, kun Eero Pitkänen väistyi pelinjohtajan paikalta ja tilalle viuhkaan saapui Matti Iivarinen. Iivarinen toimi Alajärven Ankkureiden pelinjohtajana kahdeksan kauden ajan ennen Kouvolan pestiä.

–Ei siellä kaverilla varmasti hirveästi uusia juttuja ole, kun joukkue ei suuremmin ole vaihtunut. Hallipeleissä jo nähtiin, että pelaavat aivan Kouvolan näköistä pesistä.

Kouvolan Pallonlyöjät – Joensuun Maila perjantaina 18.5. klo 18.00.

Teksti & kuvat: Joona-Pekka Hirvonen


Palaa takaisin