Joensuun Mailan ja Siilinjärven Pesiksen kohtaaminen Naisten Suomensarjassa oli molempien jaksojen alkujen osalta tasainen. Mitä pidemmälle peli eteni, sen paremmin vierasjoukkue sai peliä haltuun ja otti kolme sarjapistettä lukemin 0-2 (2-8,1-5).

Ensimmäisellä jaksolla Joma pystyi pitämään vastustajansa juoksuitta ensimmäisessä ja toisessa vuorossa, mutta siinä välissä Siipe takoi kahdeksan juoksua. Osa tuli hyvillä lyönneillä, osaa kotijoukkue avusti jonkin verran. Joma sai juoksunsa kolmannessa ja neljännessä vuorossa. Ne löivät Anni Suihko ja Miisa Räsänen. Kotiin juoksivat Essi Majoinen ja Kiia Laakkonen. Jakso päättyi 2-8.

Toisen vuoron Joma aloitti sisältä vahvasti. Anni Suihko / Siina Surakka veivät joukkueensa heti eka vuorossa johtoon. Johto säilyi kuitenkin vain tasoittavalle saakka, jossa Siipe teki kaksi juoksua. Kolmas vuoro toi pelin ratkaisun. Joman kaksi kotiutusyritystä pysähtyivät paloksi ja kopiksi, Siipe murjoi pitkän lyöntivuoron (13 lyöjää) ja teki kolme juoksua lisää. Enempää juoksuja ei ottelussa enää nähty ja jakso päättyi 1-5.

Ottelu ratkesi vierasjoukkueen parempaan suoritusvarmuuteen. Joman suomensarjajoukkueelle peli oli ensimmäinen kotipeli uudella stadionilla ja kotiyleisön edessä. Se saattoi hieman vaikuttaa pelitilannesuorituksiin.

Jomalta palkittiin kakkoskoppari Siina surakka ja kakkosvahti Essi Majoinen. Siipen palkinnot saivat nopea kärkietenijä Roosa Lappalainen ja varmaotteinen lukkari Johanna Karjanlahti. Molemmat on valittu pelaamaan B-tyttöjen Itä-Länteen.

Kuvia pelistä>>>>

Joman seuraava peli on kotikentällä 27.6 Jyväskylää vastaan.


Palaa takaisin