B Lohkon Halli-SM- alkusarja huipentuu sunnuntaina Joensuun Mailan ja Siilinjärven Pesiksen kohtaamiseen Joensuu Areenassa.

Viikonloppu iskettiin vauhtiin lauantaina, kun Siilinjärvi ja Kitee kohtasivat omassa kamppailussaan Joensuu Areenan nurmella. Ottelu houkutteli areenaan 252 silmäparia seuraamaan tasaista kamppailua, jonka vei kotiutuslyöntikilpailun jälkeen nimiinsä Siilinjärven Pesis numeroin 2-1 (1-3, 3-2, 1-0).

–SiiPe pelasi lauantaina hyvin KiPaa vastaan. Meille tilanne on hieman erilainen kuin yleensä, koska vastustaja on tuntematon, kommentoi Joensuun Mailan pelinjohtaja Juhani Lehtimäki ottelun päätyttyä.

Siilinjärvi nousi tulevaksi kaudeksi Superpesikseen kukistamalla karsintasarjassa Haminan Palloilijat otteluvoitoin 3-1. Edellisen kerran siilinjärveläiset ovat pelanneet miesten pääsarjatasolla vuonna 1998, joten JoMan ja SiiPen kohtaaminen on ensimmäinen laatuaan hallisarjassa.

–Meillä on vähän harjoituspelejä talven aikana ja pitää huolehtia, että niitä on lisää. Sunnuntain ottelu on treeniviikonlopun huipennus. Se on meille tärkeä juttu, että oma homma menee koko ajan eteenpäin ja siinä on pohja sunnuntaille, jatkoi Lehtimäki.

Myös siilinjärveläisten leirissä on niin ikään odottava tunnelma sunnuntain otteluun.

–Suomen mestarin kohtaaminen sytyttää joukkueen varmasti ja uskon myös että sunnuntain peliä on seuraamassa paikan päällä paljon yleisöä, mikä lisää tunnelmaa. JoMa on vaarallinen joukkue, joka pystyy pelaamaan sisäpelissä laajalla rintamalla. Meidän pitää tehdä palon paikoista palot ja pitää kaksi kovaa lyöjäjokeria vähillä tilanteilla. JoMa tuskin jää juoksuitta, joten meidänkin on uskallettava olla rohkeita sisäpelissä, kommentoi SiiPen pelinjohtaja Perttu Westersund seuran otteluennakossa.

Su 10.3. klo 16.00 Joensuun Maila – Siilinjärven Pesis

Liput 7/5€ – Alle 12-vuotiaille ja JoMan kausikortin varanneille vapaa sisäänpääsy.


Palaa takaisin