Halli-SM-lopputurnaus pelataan viikonloppuna Imatran Aviasport Areenalla. Välierät pelataan lauantaina ja mitaliottelut sunnuntaina.

Joensuun Maila aloittaa viikonlopun rupeaman lauantaina klo. 15.00 välierällä Kouvolan Pallonlyöjiä vastaan. Kouvola selvitti tiensä lopputurnaukseen kaatamalla omassa lohkossaan Haminan Palloilijat ja Hyvinkään Tahkon, molemmat puhtaasti 2-0. JoMa puolestaan eteni lopputurnaukseen voitoilla Kiteen Pallosta ja Imatran Pallo-Veikoista.

–Meidän ensimmäinen ottelu Kiteetä vastaan oli jo kohtuu hyvä esitys, kun huomioidaan se, että ison kentän harjoituksia ei alla liikaa ollut. Joukkue on täällä pysynyt jo useamman vuoden pitkälti samana, joten hyvä pohja oli lähteä pelaamaan, pohti Juha Puhtimäki.

–Imatralla oli kieltämättä sen toisen pisteen kanssa ongelmia. Siellä on pehmeä alusta pelata, mutta se on tietysti kaikille sama nyt lopputurnauksessa. Sekin peli kuitenkin käännettiin voitoksi, vaikka välillä hankalaa olikin ja laadullisesti peli ei ollut niin hyvää, kuin Kiteetä vastaan. Hyvällä hengellä lähdetään lauantain otteluun hakemaan finaalipaikkaa ja sunnuntailta vielä sitten vähän enemmän, jatkoi Puhtimäki.

Joensuun Maila vietti viikko sitten leiriviikonlopun, jossa tarkasteltiin asetuksia tulevaa lopputurnausta silmällä pitäen.

–Viime viikonloppuna käytiin ulkopeliä vielä tarkemmin läpi pelinomaisesti, että osataan pelata paremmin. Varsinkin omalta osalta tärkeää on se, että oppii rytmityksen paremmin ja tietää, että mitä milläkin asialla haetaan.

Suurin muutos Kouvolan joukkueessa viime kauteen verrattaessa löytyy pelinjohdosta, kun Eero Pitkänen väistyi pelinjohtajan paikalta ja tilalle saapui Matti Iivarinen 1+1- vuotisella sopimuksella. Iivarinen toimi Alajärven Ankkureiden pelinjohtajana kahdeksan kauden ajan ennen Kouvolan pestiä.

–Matin kanssa tunnemme toisemme hyvin, joten on mielenkiintoista lähteä katsomaan, mitä hän saa Kouvolassa aikaan. Matti on varsinkin sisäpelin osalta hyvinkin erilainen pelinjohtaja kuin Eero.

–Kouvolalla on samaan tapaan JoMan kanssa ollut sama runko joukkueessa jo useamman vuoden, joten tuskin heidän pelaaminen ihan mahdottomasti tulee muuttumaan, päätti Puhtimäki.

Toisessa välierässä kohtaavat Vimpelin Veto ja Sotkamon Jymy. Halli-SM- lopputurnauksen kaikki ottelut ovat katseltavissa suorina lähetyksinä Ruutu- palvelusta!

Joensuun Mailan alustava kokoonpano:

1. Konsta Kettunen
2. Tuomas Jussila
3. Juha Puhtimäki
4. Henri Litmanen
5. Mikko Kemppainen
6. Matias Hänninen
7. Jonne Kemppainen
8. Hannes Pekkinen
9. Iiro Kuosa
10. Juha Niemi
11. Aleksi Rautiainen
12. Konsta Piironen
Pj. Petri Pennanen
2. pj. Juhani Lehtimäki

Kouvolan Pallonlyöjät – Joensuun Maila lauantaina 17.3. klo 15.00 Imatran Aviasport Areenalla 


Palaa takaisin