Joensuun Maila ja Axon Life toteuttavat yhteistyössä LIIKKEELLE! -liikuntahankkeen. Tavoitteena on aktivoida Joensuun seudun työikäisiä ja löytää jokaiselle osallistujalle oma positiivinen tapa liikkua.

-Kysymys kuuluu miten voi löytää, jos ei tiedä mitä etsiä. Löysin oman lajini 20-vuotiaana amerikkalaisesta jalkapallosta, toiset löytävät sen 40-vuotiaana sauvakävelystä tai tankotanssista. Tarkoituksemme onkin käydä läpi eri lajeja, tapoja sekä mahdollisuuksia. Sitä kautta muodostetaan ajatusmaailmaa siitä mikä on se oma juttu, kertoo Joensuun Mailan toimisto- ja tapahtumapäällikkö Olga Wasenius.

Toiminta aloitetaan tammikuussa yhteisillä infotilaisuuksilla 11.tammikuuta Joensuun Areenassa sekä kello 9.00 että 17.00, jonka jälkeen päräytetään homma fyysisesti käyntiin.

-Joensuun mailalla on tällä hetkellä yli 300 juniori pelaajaa joille se oma juttu on löytynyt. Onhan se hienoa, että #meijänjoma :lla on mahdollisuus olla mukana löytämässä 100 aikuiselle heidän juttunsa. Meidän mielestä on tärkeää, että ihmiset liikkuvat ja voivat hyvin, kiteyttää urheilutoimenjohtaja Petri Pennanen.

Joma-Axon yhteistyö loistaa ja uusia aluevaltauksia tehdään.

-Noin vuoden kestänyt yhteystyö on alkanut hienosti yhteisten työhyvinvointiohjelmien merkeissä, yhteistyötä tiivistetään entisestään ja tällä luodaan uusia mahdollisuuksia lisätä hyvinvointia yksilöllisesti. LIIKKEELLE -hanke mahdollistaa Joensuun seudun työntekijöiden aktivoimisen liikunnallisen ja terveellisen elämäntavan pariin aivan uudella tavalla, kommentoi Axon Lifen Pekka Sorsa.

Ilmottaudu mukaan alla olevan linkin kautta:
https://www.webropolsurveys.com/S/FD1A9AEB880DB285.par

Lisätietoja:

Olga Wasenius
Joensuun Maila
0400 259 229
olga.wasenius@joensuunmaila.fi

Pekka Sorsa
Axon Life
045 326 5522
pekka.sorsa@axonlife.fi

liikkeelle_2


Palaa takaisin