Kylmä ja kostea ilta ei näkynyt Joensuun Mailan otteissa, kun Sotkamon Jymy kaatui Kerubi Stadionilla numeroin 2-0 (10-0, 3-0).

Joensuun Maila iski terävästi heti ensimmäisessä vuoroparissa, kun Aleksi Rautiainen vei kotijoukkueen 1-0- johtoon kolmoskopparin eteen painuneella kumuralla. JoMa lisäsi johtoaan toisessa sisävuorossa, kun Juha Niemi, Rautiainen ja Konsta Kettunen onnistuivat mailan varressa. JoMan rautainen ulkopeli tylsytti kerta toisensa jälkeen Jymyn sisäpelin, eikä sotkamolaiset saaneet tilannetta päälle. Joensuulaiset polkaisivat kaasun pohjaan vielä kerran kolmannessa vuoroparissa, kun Niemi ja Henri Litmanen löivät juoksut mieheen. Neljännessä vuoroparissa JoMan murskavoitto sinetöityi kakkospesän ohi lentäneellä harhaheitolla ja kotiin juoksivat Lauri Kivinen, Litmanen ja Kettunen. Jaksovoitto joensuulaisille numeroin 10-0.

–Loistava peli meiltä tänään. Oli huomattavasti parempaa peliä, kuin viimeksi sunnuntaina. Nyt osui keskelle keppiä, pohti JoMan parhaana palkittu Juha Niemi.

–Sanoin jo ennen peliä, että tänään jos jätettäisiin sellaiset välimallin sutaisut kokonaan pois ja se onnistui aikalailla hyvin. Joukkuetta täytyy siitä asiasta kiittää, että tänään oli sellaista levollista, energistä ja päättäväistä meininkiä, pohti puolestaan Pelinjohtaja Petri Pennanen.

Juha Niemi paukutti ottelussa neljä juoksua.

Nollaaminen jatkui toisella jaksolla 

Ottelun toisen jakson kaava oli sama kuin ensimmäisellä. Jymy ei saanut sisäpeliään toimimaan ja JoMa rokotti heti. Niemi onnistui jälleen heti ensimmäisessä ja toisessa vuoroparissa kertaalleen. Jaksovoiton numeroin 3-0 sinetöi Aleksi Rautiainen.

–Sisäpeliä kun katsoo, niin meillä oli paljon onnistuja, mutta ei tuolla mitään itsensä ylittäjiä ollut. Ehjä parinkymmenen kolmostilanteen pelihän se oli. Tällainen pelattiin myös Vimpeliä vastaan, mutta tänään se konkretisoitui enemmän juoksuina, jatkoi Pennanen.

–Kettusen Konstan päivä oli aikalailla hieno vaihtotilanteissa. Myöskin aika monta paloa hänen räpylän kauttaan tuli, mutta mies onnistui monella muullakin tavalla hienosti, päätti Pennanen.

JomaVastuu- ottelu lauantaina

Joensuun Maila kohtaa lauantaina Kerubi Stadionilla klo 17.00 alkavassa ottelussa Imatran Pallo-Veikot. Ottelu on neljättä kertaa järjestettävä JomaVastuu- hyväntekeväisyysottelu, johon maakunnan yritykset tarjoavat katsojille ilmaisen sisäänpääsyn! Hyväntekeväisyysottelun lahjoituskohteena on Pohjois-Karjalan syöpälapset Sykkyrä Ry. Samalla ottelussa vihitään Kerubi Stadion käyttöön. Paikalla ovat mm. piispa Jari Jolkkonen, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Seppo Eskelinen ja kaupunginjohtaja Kari Karjalainen. 


Palaa takaisin