Joensuun Mailan mestaruusjuhla pesäpallostadionilla lauantaina 22.9.

Joensuussa juhlitaan pesäpallon Suomen mestaruuden voittanutta Joensuun Mailaa kaiken kansan mestaruusjuhlassa lauantaina 22.9. kello 13–16. Kultajuhlaa vietetään Kerubi stadionilla osoitteessa Uimarintie 3. Juhlan yhteydessä Kerubi stadionilla on avoimet ovet ja yleisöllä mahdollisuus tutustua stadioniin.

Pääosassa voitonjuhlassa ovat itseoikeutetusti Joensuun Mailan Suomen mestarit sekä Joensuun Mailan kannattajat, fanit ja seuraajat. Mestaruusjuhlassa esiintyy Poju ja juhlan juontavat Jarno Sutinen ja Kalle Lauronen. Kerubi stadionilla esittäytyy pesäpalloperhe toiminnallisilla pisteillä ja 800 juhlavierasta saa nauttia ilmaisesta makkara-, kahvi- ja pullatarjoilusta.

Mestaruusjuhlan aikataulu ja ohjelma:

kello 13: juhla alkaa ja mahdollisuus tutustua Kerubi stadionin toimintaan esittelykierroksilla kello 13 ja 13.30. Stadionilla on pesäpallon lajiesittelyä, fanituotemyynti, kahvio ja ilmainen makkara-, kahvi- ja pullatarjoilu

kello 14: Suomen mestarit lavalla ja yleisön tavattavissa

kello 14.45: Poju esiintyy juhlakansalle

kello 16: mestaruusjuhla päättyy

Joensuun Mailan mestaruusjuhla ja Kerubi stadionin avoimet ovet -tapahtuma on ilmainen koko perheen tapahtuma. Sen järjestää suomenmestareistaan ylpeä Joensuun kaupunki yhteistyössä Joensuun Mailan sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Juhlan päätarkoituksena on juhlistaa Joensuun Mailan Suomen mestaruutta. Siitä, miten Joensuun kaupunki virallisesti muistaa suomenmestareita päätetään myöhemmin.

Mestaruusjuhla-tapahtuma Facebookissa:

https://www.facebook.com/events/256357475018102/

Lisätietoja:

Joensuun kaupungin tapahtumapäällikkö Markku Pyykkönen

puh. 050 340 5826

JoMan toimitusjohtaja Tomi Kaksonen

puh. 050 394 9823


Palaa takaisin