Joensuu ja Koskenkorva kohtaavat nyt kolmannen kerran tällä kaudella. Runkosarjassa joukkueet tasasivat voitot molempien viedessä pisteet vierasotteluissaan; Mehtimäellä ottelu päättyi Kossulle 2-1 ja Koskenkorvalla lukemat olivat JoMalle 2-0. Tästä eteenpäin ei taistella enää pisteistä vaan pelkästään voitoista.

Koskenkorva on runkosarjan vanhetessa kärsinyt loukkaantumisista, kun sairastuvalla ovat vuorollaan vierailleet Antti Kuusisto, Jouni Koskela ja Mikko Mahlamäki. Myös joukkueen ehdoton ykköskärki Veli-Pekka Yli-Hirvelä on välillä joutunut kakkoskärkeen. Mielenkiintoista onkin nähdä, millaisen kokoonpanon Kossu sitten Mehtimäelle juoksuttaa.

Kossulla kova kärki

Koskenkorvan kakkosena yleensä pelaava Juuso Myllyniemi on hoitanut ykkös- ja kakkostilanteiden purkamisen todella tehokkaasti; ykköspurku 82%:n ja kakkospurkukin 85%:n tehoilla. Samalla suuvärkki on käynyt sen verran tiuhaan, että miehelle on napsahtanut kaudella jo peräti neljä varoitusta, viimeisin Koskenkorva-JoMa-ottelussa. Koskenkorvan kärkimiehet ovat vaihdelleet loukkaantumistilanteen myötä; Koskela, Yli-Hirvelä sekä elokuun otteluissa Tuomas Tuohisaari.

Viikon lepotauko on tehnyt hyvää Koskenkorvan joukkueelle. Sairastuvalta odotellaan pelaavaan kokoonpanoon pelaajia, joten Koskenkorva saanee jalkeille kärkeen ykköstykkinsä Yli-Hirvelä-Myllyniemi-Kuusisto-trion.
pve_yv
Joensuu lähtenee otteluun tutulla kärjellä Kallio-Jussila-Kivinen. Pelinjohdon pelikirjassa lienee jo suunnitelmat siitä, lähdetäänkö peliin kahdella kotiuttajajokerilla vai kahdella etenijäjokerilla. Jos Aleksi Rautiainen keskittyy pelkästään sisäpeliin ja kotiuttajan rooliin, silloin numeropelaajaksi siirtynee Konsta Kettunen.

Vahva jokerikaksikko

Koskenkorvan Jere Dahlström sijoittui lyöjätilaston kakkoseksi kolme juoksua IsoJii Niemeä enemmän lyöneenä. Dahlström on 199 kotiutusyrityksessään onnistunut 104 kertaa (52,3). Juha Niemen vastaavat luvut ovat 101/179 (56,4%). Kauden keskinäisissä otteluissa Dahlström on jäänyt Niemen varjoon; lyödyt juoksut ovat 6-3 Niemen eduksi.

Puolivälierät pelataan paras viidestä systeemillä. Kolmella voitolla joukkue etenee välieriin.


Palaa takaisin