Joensuun Maila on startannut Superpesiskauden vierasotteluiden merkeissä, mutta viikon päästä perjantaina joukkue pääsee vihdoin kotiyleisön eteen. Vastustajaksi kotiavaukseen saapuu Seinäjoen JymyJussit.  

Joensuun Maila tuo opiskelijoille ja nuorisolle suunnatun alennetun pääsylipun Superpesiksen runkosarjan otteluihin. Opiskelijat ja nuoriso (10-20-vuotiaat) pääsevät kuluvalla kaudella seuraamaan huippupesistä viiden euron hintaan, aikaisemman kymmenen euron sijaan. Joensuun Mailan tavoitteena on saada entistä enemmän nuoria innostumaan pesäpallosta.

–Aikaisemmilta kausilta tutut opiskelijaottelut ovat keränneet mukavasti pesäpallosta kiinnostuneita nuoria paikalle, mutta säännöllisesti nuorta väkeä emme ole tavoittaneet toivotulla tavalla. Ehkäpä syynä tähän on ollut pääsylipun hinta, kommentoi Tomi Kaksonen.

Myös varsinainen opiskelijatapahtuma järjestetään kuluvalla kaudella.

–Tällä kertaa painotamme opiskelijaottelun syksyyn, jolloin opiskelijat ovat palanneet jälleen kaupunkiin ennen uuden lukukauden alkua. Tapahtumasta tehdään entistä mielenkiintoisempi ja monipuolisempi, päättää Kaksonen.

Katso kauden 2017 lippujen hinnat täältä.

Joensuun Maila – Seinäjoen JymyJussit 19.5. klo. 18.00 Mehtimäen pesäpallostadionilla.


Palaa takaisin