Ensimmäinen jakso meni Siipelle 1-2. Toisessa jaksossa Joma heräsi peliin mukaan ja vei sen 6-1. Supervuorossa Jomalle kilsyteltiin jo voiton avaimia, mutta ottelu venyi kuitenkin kotiutuslyöntikilpailuun ja siinä Siipe oli juoksulla parempi. Joensuun Maila löi enemmän juoksuja, voitti kolmostilanteet, kärkilyönnit ja kärkilyöntiprosentit, mutta Siilinjärven Pesis otti voiton kaksi ja puoli tuntia kestäneessä hellepelissä.

I jakso

Joma aloitti sisävuorolla ja kehitteli kaksi kotiutustilannetta. Juoksuvauhti ei kuitenkaan ihan riittänyt ja palot tulivat metrin päähän kotipesästä. Siilinjärven tasoitusvuoro toi juoksun. Sen karkasi Roosa Lappalainen, kun Joman ulkokenttä haki väliin pudonnutta palloa liian rauhallisesti. Toisen juoksunsa Siipe sai toisessa vuoroparissa. Juoksun löi Jemina Vainionperä ja toi Jonna Jormalainen. Joma pääsi vielä jakson peliin mukaan ja juoksun päähän, kun Senna Surakka ehti kotipesään harhaheiton turvin. Loppujakson aikana kotijoukkue ei kuitenkaan päässyt kovin lähelle tasoitusta ja Siipe sai rauhassa viedä ensimmäisen jakson pisteen.

II jakso

Toiselle jaksolle Joma heräsi pelaamaan. Se teki kaikissa kolmessa pelaamassaan vuorossa juoksuja ja vei jakson selkeästi 6-1. Joksut löivät Asta Sallinen, Kiia Laakkonen, Senna Surakka, Anni Suihko, Hanna Toivanen ja Siina Surakka. Juoksut toivat Sini Suihko, Iida Nupponen, Kiia Laakkonen, Senna Surakka, Asta Sallinen ja Aino Mononen.

Siipe sai kavennusjuoksunsa harhaheittojen turvin, joilla Milla Muhonen kiersi kentän ykköspesältä kotiin saakka.

Supervuoro

Vasta supervuoro toi oikeastaan jännitystä peliin. Siipe aloitti sisältä ja oli toisen jakson tavoin Joman ulkokentän puristuksessa. Kahden palon tilanteessa Jasmiina Korolainen sai roikotettua pallon polttolinjan yli ja koppareiden eteen ja Emmi Julkunen toi Siipen johtojuoksun.

Joman supervuoron aloitus oli tehokas. Kärki teki heti palottoman ajolähdön, josta Asta Sallinen löi ja Sini Suihko toi tasoitusjuoksun. Paloton ajolähtö jatkui, mutta mutta voittoon tarvittava juoksu jäi ottamatta.

Kotiutuslyöntikilpailu

Siilinjärven kotiutuspareista kaksi onnistui tekemään juoksun. Jomalta ainoastaan Hanna Toivanen pystyi lyömään Lotta Nuutisen kotiin ja Joma joutui luovuttamaan otteluvoiton yhden juoksun erolla.

Jomalta palkittiin hyvin vaihtotilanteissa onnistunut kakkoskoppari Siina Surakka ja kärkenä kiitänyt Sini Suihko. Siipen palkinnot saivat kakkospolttaja Roosa Lappalainen ja lukkari Johanna Pirskanen.

Joman B-tyttöjen seuraava peli on perjantaina Lapualla.

Kuvia pelistä


Palaa takaisin