Koskenkorva-Joensuu 0-2 (3-8, 4-7).
Joensuun Maila kuittasi kalavelat Koskenkorvalla pelatussa ottelussa. Vaiherikkaan ottelun vei JoMa nimiinsä puhtaasi 2-0. Ensimmäisellä jaksolla Koskenkorva nakkeli kolmen harhaheiton myötä jaksovoiton avaimet JoMalle, mutta toisella jaksolla ”alkuhankaluuksien” jälkeen JoMa meni menojaan. Ottelun jomalainen hahmo oli Tuomas Jussila, joka löi ottelussa 1+4 juoksua ja ennätti kotipesään ehjänä kaksi kertaa.

JoMa aloitti ottelun Timo Kallion kopinnostopalolla. Joensuu sai junailtua ajon yhdellä palolla, mutta kotiutusyritykset päättyivät paloihin. Myöskään Koskenkorva ei saanut juoksua aikaan. Toisen tasoittavalla Timo Kallio karkasi kentälle Itävalon korkeasta syötöstä, mutta jatkotilanteessa Itävalo nappasi kärpäsen Kalliosta. Yhden palon ajo syntyi jälleen Niemelle, mutta etenijä kolmoselta oli irti Itävalon takaväärästä.
Myös Mika Väisänen otti kärpäsen, kun etenemässä ollut Juuso Myllyniemi oli irti kakkoselta. Tilanteessa Myllyniemi otti keltaisen kortin protestoinnistaan. Avausjuoksun teki Kossu, kun Jere Dahlströmin kova sivallus kolmosjatkeelle oli tarkka ja sillä kotiutui Antti Pukkinen.

Kolmannessa vuoroparissa Koskenkorva päästi JoMan peliin mukaan. Kakkospuolen harhaheitolla kotiutuivat Teemu Juntunen ja lyömässä ollut Mikko Kemppainen. Tuomas Jussilan tapin yli menneellä välilyönnillä kotiutui Konsta Piironen. Tasoittavalla ei Koskenkorva saanut mitään aikaan. Vuoro päättyi Mika Väisäsen ottamaan kärpäseen ykköspesältä.

Neljännen vuoroparin alussa JoMa sai 1-4-lukemat lukkari Itävalon kakkospuolen karkeasta harhaheitosta. Yhden palon ajo syntyi jälleen Niemelle, mutta tilanteesta toinen palo Niemen viimeisen lyönnin ollessa laiton. Ajo jatkui kahdella palolla ja sitä asettui purkamaan Tuomas Jussila, joka paukaisi kakkosjatkeelta pajatson tyhjäksi ja tilanteeksi 1-8. Neljännen tasoittavalla Koskenkorva onnistui ajolähtöjensä purkamisessa jakson loppulukemiksi 3-8.

Jakson kolmostilanteet 10-13 ja kärkilyönnit 16-24 JoMalle.
Kotiutukset Kossu 3/10 (30%) JoMa 5/9 (56%).

Toiselle jaksolle JoMa sai hyvän alun ja siirtyi ensimmäisen tasoittavalla 0-2-johtoon Aleksi Rautiaisen ja Henri Litmasen lyönneillä. Kolmannessa vuoroparissa Juho Toivolan 1+1 -niitti kolmosjatkeelta tasoitti tilanteeksi 2-2 ja herätti selvästi toivonkipinän kossulaisten joukossa, kun vielä Juuso Myllyniemi onnistui kotiutuksessaan.

Kossun ilo jäi lyhyeksi, sillä kolmannen tasoittavalla Jonne Kemppainen tasoitti tilanteeksi 3-3 ja jatkoa seurasi Juha Niemen lyöntivuorolla IsoJiin iskiessä yksittäisillä lyönneillä lukemiksi 3-5. Henri Litmasen ykkösrajapuhkaisu ja Jonne Kemppaisen keskelle takakenttää lyöty pallo toivat lukemiksi 3-7. Neljännessä vuoroparissa loppulukemat löi Jere Dahlstöm. Jakso JoMalle 4-7.

Ottelun kolmostilanteet: 16-23 ja kärkilyönnit34-44 JoMalle.
Kotiutukset: KoU 7/16 (44%), JoMa 12/18 (67%).

Palkitut:
Koskenkorva: I. Henri itävalo, II. Juho Toivola, JoMa: I. Tuomas Jussila, II. Jonne Kemppainen


Palaa takaisin