Joensuun Maila haki täyden kolmen pisteen vierasvoiton numeroin 0-2 (1-4, 2-7).

Joensuun Maila sai kokoonpanoon mieluisan paluumuuttajan, kun Lauri Kivinen palasi alaraajavamman jälkeen joukkueen vahvuuteen.

Joensuun Maila palasi oman pirteän pelinsä pariin Kouvola- tappion jälkeen. Heti ottelun alkuun Joensuun Maila iski vahvasti, kun Juha Niemen saumalyönti poltti koskenkorvalaisten räpylässä. Koskenkorva tuli toisessa vuoroparissa tasoihin, mutta tämän jälkeen mentiin joensuulaisten komennossa. Henri Litmanen iski pallon kaksi kertaa väliin ja lisäksi yksi harhaheitto takasivat JoMalle 1-4- jaksovoiton.

–Tämä oli rento kesäpäivä. Mietin tuossa ennen peliä, että onko vähän liiankin rento fiilis, mutta näkyi hyvänä pelisuorituksena. Ulkopelaaminen alkaa tiivistyä entisestään ja se on hyvä merkki, pohti pelinjohtaja Petri Pennanen ottelun päätyttyä.

Läpilyönnit toisen jakson teemana

Toinen jakso sai räväkän startin, kun numerolla yksi pelannut Matias Hänninen puhkaisi kentän kakkospuolelta kiertäen kunnarin tyhjään kenttään. Hyvässä lyönnissä ottelussa ollut Litmanen lisäsi joensuulaisten johtoa 0-2:een, jonka jälkeen Konsta Kettunen kuritti kotijoukkueen ulkokenttää lyömällä pallon kakkosrajasta maisemaan kunnarin arvoisesti. Iiro Kuosa kotiuttu Kettusen hidastetulla varsilyönnillä ja sitten rävähti jälleen. Juha Puhtimäki puhkaisi koskenkorvalaisten ulkokentän kotiuttaen Tuomas Jussilan. Puhtimäki itse kierteli kunnarin perään.

Matias Hänninen pelasi hienon ottelun.

–Se ilahduttaa, että Hännisen Matias pelasi keulana ja tilastoissa komeilee 7/8. Tämän lisäksi meidän korkeamman profiilin miehet hoitavat hommiaan hienosti. Tässä on monta peliä menty niin, että vaikka Niemi ei ole onnistunut esimerkiksi yhtä kertaa enempää, niin joukkue on paikannut ja lyönyt juoksuja. Sitä tarvitsemme sykyllä.

Otto Kauppinen ja Patrik Wahlsten kavensivat tilanteeksi 2-6 kolmannen vuoroparin tasoittavalla. Henri Litmanen viimeisteli jakson loppulukemiksi 2-7 viimeisessä vuoroparissa.

–Meiltä aikalailla perus suoritus. Ulkona pelasimme tarkkaa ja rauhallista peliä. Sisällä teimme sitten tarvittavan, yli 20 kolmostilannetta tyydyttää jälleen. Kotiutusten laatua parantamalla nämä pelit pyörähtävät meillä vielä enemmän kauniimman näköiseksi, kommentoi puolestaan JoMan parhaana palkittu Juha Puhtimäki.

 

 


Palaa takaisin