Joukkueitten välinen kauden ensimmäinen ottelu pelattiin Mehtimäellä ja siinä ottelussa Kossu oli 1-2-lukemin etevämpi. JoMan parhaimmistoa ottelussa olivat Henri Litmanen ja neljä juoksua lyönyt Juha Niemi. Toinen ottelu pelataan tiistaina kovassa vireessä olevan Koskenkorvan kotikentällä.

Joensuu sijoitus ennen neljää jäljellä olevaa ottelua on kolmas, eikä se enää siitä mihinkään muutu. Koskenkorvalla ottelussa on sikäli panosta, että joukkue tavoittelee vahvasti runkosarjan neljättä sijaa ja kotietua loppupeleihin yhdessä Oulun, Kouvolan ja Hyvinkään kanssa. Koskenkorvan ero neljänteen sijaan on vain kaksi pistettä ja yksi ottelu vähemmän pelattuna.

Molemmilla joukkueilla ovat heinäkuun ottelut sujuneet pääosin voitollisesti. Viimeisimmistä peleistä Koskenkorva on ottanut voitot Alajärvestä ja Seinäjoesta sekä tappiosta Vimpelille.. JoMalla on plakkarissa voitot Kankaanpäästä ja Kiteestä sekä tappio Sotkamolle.

Jokeritykit Jere Dahlström ja Juha Niemi ovat joukkueensa kantavia voimia. Dahlström on tällä hetkellä lyöjätilaston kolmas 3+90 lyödyllä ja Niemi seuraa neljäntenä 4+83 lyödyllä. Tasaisesti molemmat mörssärit ovat juoksuja tehtailleet. Dahlström on päässyt yrittämään kotiutusta 178 kertaa ja onnistunut siinä 52,2%:n tehoilla. IsoJiillä vastaavat lukemat ovat 152 yritystä 57,2%:n onnistumisilla.


Palaa takaisin