Superpesiksen runkosarja jatkuu tiistaina 29.5. Kerubi Stadionilla, kun Joensuun Mailan vastustajaksi saapuu Koskenkorvan Urheilijat.

Sunnuntaina tulikasteen saanut Kerubi Stadionin ei ennätä tyhjillään lepäilemään, kun heti tiistaina pelataan Superpesistä tuoreella stadionilla. Joensuun Maila saa vastaansa joukkuettaan uudistaneen Koskenkorvan Urheilijat. Kauden 2017 päätteeksi Koskenkorvan riveistä maisemaa vaihtoivat Jere Dahlström, Antti Pukkinen, Janne Leppälä ja Jouni Koskela. Tilalle puolestaan saapui Ville-Veikko Olli, Markus Hallasuo, Patrik Wahlsten ja Eero Kuitunen.

Koskenkorvalaisten pelinjohdosta vastaa Jukka Latvala, joka aloitti pelinjohtouransa viime kaudella Kiteen Pallossa, mutta joutui luopumaan pestistä kesä-heinäkuun vaihteessa. Alkukauden otteluista Koskenkorva on onnistunut raapimaan kasaan kahdeksan pistettä ja tuolla pistemäärällä koskenkorvalaiset löytyvät sarjataulukosta sijalta kahdeksan. Koskenkorvalla on allaan 1-0 (3-1, 4-4)- kotivoitto Kiteen Pallosta lauantailta.

–Koskenkorva on nuori ja viime vuodesta aika paljon vaihtunut joukkue. Varmasti he pelaavat pelinjohtaja Latvalan johdosta rohkeaa sisä- ja ulkopeliä. Joukkueesta löytyy muutama sisäpelaaja, jotka pitää ottaa tarkasti huomioon, kommentoi Hannes Pekkinen.

Joensuun Maila kukisti sunnuntai-iltana kotiavauksessaan Seinäjoen Jymyjussit supervuoroparin jälkeen lukemin 2-1 (5-2, 2-3, 1-0). Lyhyt palautumisaika edellisestä kamppailusta ei Pekkistä huoleta.

–Kun on talven hyvin treenannut, niin eipä nämä juurikaan tunnu missään. Erittäin mukava on näitä kotipelejä päästä pelaamaan vierareissujen jälkeen, päätti Pekkinen.

Osta liput matsiin ennakkoon tästä! Ennakkoliput myynnissä 28.5. klo 23.59 saakka!

Joensuun Maila – Koskenkorvan Urheilijat tiistaina 29.5. klo 18.00 Kerubi Stadion

Teksti & kuva: Joona-Pekka Hirvonen


Palaa takaisin