Joensuun Maila ja Konsta Kettunen ovat solmineet kolmivuotisen jatkosopimuksen.

Joensuun Maila ja Konsta Kettunen, 19, allekirjoittivat syksyyn 2022 asti yltävän pelaajasopimuksen. Kettusella oli sopimusta jäljellä vielä tuleva kausi, mutta seuran oma kasvatti päätti allekirjoittaa kolmen vuoden jatkosopimuksen jo tässä vaiheessa.

–Tällaiseen mahdollisuuteen oli helppo tarttua tässä kohtaa. Parempaa paikkaa en voisi itselleni kuvitella kuin Joensuun Mailan. Joukkue tulee jatkossakin taistelemaan täällä mestaruuksista ja Joensuu on noussut vuosien saatossa todelliseksi pesiskaupungiksi.

–Seurassa tehdään töitä suurella sydämellä ja hommat toimivat seuran ja pelaajien välillä moitteitta. Täällä on hienoa pelata tulevaisuudessakin, kommentoi Kettunen tuoretta jatkosopimustaan.

Kettunen debytoi miesten Superpesiksessä kaudella 2016 ja on vakiinnuttanut paikkansa joukkueessa varmoilla otteillaan sisä- ja ulkopelissä. Kettunen on kuulunut juniorivuosista lähtien ikäluokkansa parhaimmistoon ja miehellä on vyöllään useita Itä-Länsi- arvo-otteluita B- ja A- poikien joukkueissa. Mestaruuskaudella 2018 mies totuttiin näkemään Joensuun Mailan sisäpelissä numerolla yksi ja ulkopelissä kakkosvahdin paikalla.

Syksyllä 2018 Kettunen kirjoitti ylioppilaaksi ja mies suorittaa parhaillaan varusmiespalvelusta Kainuun prikaatissa. Kauden 2019 jälkeen Kettunen tulee aloittamaan työskentelyn Joensuun Mailan organisaatiossa myyntineuvottelijana.

–Totta kai yksi syy jatkopestiini oli mahdollisuus päästä tekemään itseäni kiinnostavaa myyntityötä Joensuun Mailan ja urheilun parissa. Jatkuvasti kehittyvä Joensuun Mailan organisaatio on noussut koko Suomen tasolla vakuuttavaksi urheilubrändiksi, joten odotan mielenkiinnolla myös tätä puolta, jatkoi Kettunen.

Joensuun Mailan toimitusjohtaja Jonne Kemppainen iloitsee tuoretta jatkosopimusta.

–Kettunen on kehittynyt valtavasti viimeisten kolmen vuoden aikana ja viime kaudella mies osoitti kuuluvansa sarjan huippupelaajiin. Sopimuksen myötä saamme lisävahvistusta niin kentälle, kuin myös toimiston puolelle. On hienoa, että pelaaja haluaa sitoutua Joensuun Mailaan entistä tiiviimmin, kommentoi Kemppainen.

Tulevaa kautta Kettunen kuvaili itsevarmaan tyyliinsä.

–Jatketaan siitä mihin viime kaudella jäätiin. Kun mestaruuden on nyt kerran kokenut, niin ei sitä halua muille enää antaa. Toivon jatkossakin samanlaista hurmosta Kerubi Stadionille, kuin viime kaudella, päätti Kettunen.

 

 

 

 


Palaa takaisin