Joensuun Maila nappasi täyden pistepotin tiistai-illan kamppailusta, kun Alajärven Ankkurit kaatui Kerubi Stadionilla puhtaasti 2-0 (6-2, 3-0).

Heti ensimmäisessä vuoroparissa Juha Niemi iski ottamattoman lyönnin kolmosjatkeelta läpi kahden juoksun arvoiseti. Samaisessa vuorossa Iiro Kuosa lisäsi joensuulaisjohdoksi 3-0. Seuraavassa vuoroparissa Niemi pommitti saumasta lukemiksi 4-0. Kolmannessa vuorossa Ankkurit sai kuparisen rikki Henri Heikkisen onnistumisella, mutta tämän jälkeen joensuulaiset menivät menojaan. Niemi ja Henri Litmanen iskivät juoksut mieheen kolmannessa vuoroparissa, ja Ankkureiden Santeri Särkisen kavennusjuoksu jäi laihaksi lohduksi. Jakson loppulukemat 6-2.

–Tekeminen on kuitenkin tärkeämpää, kuin se tulos. Tässä kun on välillä tulosta ajateltu liikaa, niin tuloskin on meinannut hukkua. Tämän illan ottelussa meillä oli tunnetta ja katsomokin heräsi otteluun. Oli hienoa saada tunnelmaltaan hyvä peli tästä aikaan, kommentoi pelinjohtaja Petri Pennanen.

Juha Niemi oli jälleen hirmuisessa iskussa.

Niemi hallitsi toista jaksoa

Ottelun toinen jakso oli joensuulaisittain vahvaa tekemistä. Joukkueen ulkopeli hipoi täydellisyyttä, sillä Ankkurit jäi nollille toisella jaksolla. JoMan toisen jakson kaikki kolme juoksua iski Juha Niemi.

–Tällä hetkellä lyönti käy hyvin mailaan, niin mukava on lätkiä, kommentoi lyöjätykki Niemi onnistumisiaan.

–Kyllähän on kolme pistettä on varsin mukava juttu. Sitä oppii arvostamaan, kun jonkun asian hetkeksi menettää. Lupasin ennen ottelua sen, että laitamme itsemme likoon. Olimme velkaa sen tälle yleisölle ja sen me varmasti teimme, päätti Pennanen.

JoMa voitti kolmostilanteet ottelussa numeroin 16-7.

Joensuun Maila jatkaa Superpesiksen runkosarjaa torstaina Hiukassa Sotkamon Jymyn vieraana. JoMa Fanit ry järjestää otteluun fanimatkan, josta löytyy lisäinfoa tästä linkistä.


Palaa takaisin