Joensuun Mailan 60-vuotisjuhlaottelusta tarttui joensuulaisten pistepussiin täydet kolme pistettä, kun Hyvinkään Tahko kaatui numeroin 2-0 (1-0, 9-3).

Ottelun ensimmäinen jakso ei tarjonnut suurta pesäpallon riemujuhlaa kotiyleisölle. Molemmat joukkueet pelasivat vahvaa ulkopeliä ja jakson joensuulaisille ratkaisi kakkospesältä ohi lentänyt harhaheitto.

–Täytyy nostaa hattua Tahkon valmistautumiselle ja sinnikkäälle pelaamiselle. Siellä oli todella paljon hienoja ulkopelisuorituksia, kommentoi pelinjohtaja Petri Pennanen.

Yhdessä vuoroparissa kahdekasan juoksua

Toisella jaksolla juoksuhanat saatiin auki heti ensimmäisessä vuoroparissa, kun Juha Puhtimäki kotiutti Konsta Piirosen. Myös Tahko sai sisäpelinsä auki, kun toisen vuoroparin aloittavalla sisävuorolla Mikko Mahlamäki puhkaisi kolmosrajasta tilanteeksi 1-3.

Tämän jälkeen nähtiin JoMalta varsinainen ilotulitus sisäpelissä. Joukkue iski tasoittavalla vuorollaan peräti kahdeksan juoksua, jonka jälkeen homma oli selvä. Kavennusjuoksun iski Konsta Kettunen lyömällä kakkosrajasta pallon maisemiin ja kiertämällä kunnarin tyhjään kenttään. Tätä seurasi Jonne Kemppaisen onnisnut kotiutus ja sen jälkeen nähtiinkin illan todellinen highlight- suoritus, kun Juha Puhtimäki karkasi kolmospesältä kotiin. Katso video tilanteesta tästä:

Juha Puhtimäki karkaa kolmospesältä

JUHA PUHTIMÄKI 🔥🔥🔥Komeasti mies käytti pelisilmää tiukassa paikassa ja siirsi tällä karkaamisella JoMan 4-3- johtoon räjäyttäen Kerubi Stadionin valtaisaan huutomyrskyyn toisella jaksolla! Ja tunnelmat suoraan kaarelta, joten äänet päälle tätä katsellessa!

Julkaissut Joensuun Maila Lauantai 21. heinäkuu 2018

Kesken JoMan hurjan juoksumyllyksen ottelu jouduttiin keskeyttämään ukkoskuuron vuoksi. Ukkoskuuron jälkeen JoMa jatkoi juoksujen takomista ja toinen jakso päättyi joensuulaisille numeroin 9-3.

–Joukkue jaksoi tänään tehdä ulkokentällä hommia. Olimme tänään hyvin enegisiä ja kun peli-ilme on kohdallaan, niin kyllä nämä pelit alkavat tavalla tai toisella kääntymään meille. Tilastoja kun katsoo, niin meidän jokeriosastolla ei ollut paras päivä, mutta se on hienoa, että numerolla pelaavilta löytyy runsaasti lyötyjä, tuotuja ja hyviä kärkilyöntiprosentteja, päätti Pennanen.

Ottelun lehdistötilaisuus kokonaisuudessaan:

Joensuun Maila pelaa seuraavan kerran tiistaina Kerubi Stadionilla, jolloin vastustajaksi saapuu sarjakärki Kouvolan Pallonlyöjät. Liput ovat myynnissä tuohon huippuotteluun verkkokaupassa!


Palaa takaisin