Joensuun Maila haki kolmen pisteen vierasvoiton Pattijoelta, kun Pattijoen Urheilijat kaatui numeroin 0-2 (1-2, 0-1).

Ottelun avausjaksolla ei juoksujuhlia nähty. Kotijoukkue Pattijoen Urheilijat siirtyi 1-0- johtoon heti ensimmäisessä vuoroparissa, kun Jan Hankala pomputti pallon kakkosrajasta läpi kunnarin arvoisesti. Juha Niemi tasoitti ottelun toisessa vuoroparissa.

Ottelu keskeytettiin neljännen aloittavalla vuorolla, kun lääkintähelikopteri laskeutui kentän takaosaan. Ottelun tauko päädyttiin pitämään samalla ja ottelua päästiin jatkamaan n. 25 minuutin jälkeen.

JoMa tylsytti Pattijoen sisäpelin ja neljännen tasoittavalle lähdettiin 1-1- tilanteessa. Aleksi Rautiainen nousu joensuulaisten sankariksi ensimmäisellä jaksolla lyömällä pallon vastustamattomasti väliin voittojuoksun arvoisesti.

-Kyllä selitys löytyy meistä itsestämme. Huomaa, että vireys ja valmistautuminen ei ollut ihan viimeisen päälle. Kyllä meidät varmasti pelasti se, kun tuli helikopteria kentälle ja päästiin käymään kopissa miettimässä, että pitäisikö tätä peliä alkaa pelaamaan. Harmillinen tilanne, mutta saimme siinä vähän aikaa, kun alla oli kolme vuoroparia aika hirveän näköistä.

Taisainen taistelu jatkui toisella jaksolla

Ottelun toiselle jaksolle joensuulaiset hyökkäsivät vahvasti. Ensimmäisessä vuoroparissa rävähti heti johtojuoksu taululle kun Niemi tinttasi illan toisella onnistumisellaan pallon kakkoskopparin eteen. Tämän jälkeen ottelussa nähtiin molemmin puolin vakuuttavaa ulkopelaamista, eikä lisäjuoksuja enää nähty. Toinen jakso JoMalle numeroin 0-1.

Räpyläpeli hipoi täydellisyyttä.

-Tehtiin tänään tarvittava ja siinä on myös kaksi puolta. Ulkopeli oli vakuuttavaa ja hyvää. Sisäpeli on tässä lajissa se hyökkäyshomma ja ulkopeli puolustusta. Tarvitsemme siihen hyökkäykseen aika paljon petrausta tässä lähiaikoina, päätti Pennanen.

Joensuun Mailan parhaana palkittiin Ville Posti, joka meni kentälle 100% tilastolla seitsemän kertaa seitsemästä yrityksestä.

-Olihan se meiltä nihkeää sisäpeliä, mutta onneksi ulkopeli piti noinkin hyvin. Kun saatiin kolme pistettä tuolla juokumäärällä, niin se on hyvä juttu, kommentoi Joensuun Mailan parhaana palkittu Ville Posti.

Joensuun Maila voitti kolmostilanteet numeroin 10-13.

Superpesiksen ylempi jatkosarja jatkuu sunnuntaina 12.8. Kerubi Stadionilla, kun Kouvolan Pallonlyöjät saapuu Joensuun Mailan vieraaksi! Huippumatsin liput käyvät nopeasti kaupaksi, osta omasi nyt tästä!

 


Palaa takaisin