JoMa-Jyväskylä 1-0 (1-1, 3-1).
Kahden vaisusti esiintyneen joukkueen yhteenotto Kuopion pesäpallostadionilla ei tarjonnut lajin hienouksia juuri ollenkaan. Jumbojoukkue Jyväskylä jopa ajoittain hallitsi ottelua, mutta sortui toisella jaksolla karkeaan harhaheittoon.

Ensimmäisellä jaksolla Jyväskylä siirtyi 0-1-johtoon Jukka Latvalan lyönnillä. JoMan tasoitus tuli vasta toisen ottelunsa JoMan superpesisryhmässä pelanneen Antti Väistön toimesta. Myös toista jaksoa Jyväskylä johti 0-1 Latvalan lyömällä juoksulla, kunnes kolmannessa vuoroparissa Mika Väisäsen vaihtolyönnin kiinni ottanut Aku Kettusen polttoheitto painui kolmospuolelta pesävahdin ulottumattomiin ja samalla Kirin johtolukemat muuttuivat 3-1-tappiolukemiksi.

Ottelu pelattiin koleassa säässä ja vähäisen yleisömäärän läsnä ollessa. – Pallo ei kulkenut tässä kelissä. Ei huono sää ja vähäinen yleisö pitäisi olla syy vaisuun peliin. Ulkopeli oli kohtuullista. Kaksi sarjapistettä tuli eikä sillä ole väliä millä tyylillä ne kairattiin, totesi JoMan pelinjohtaja Petri Pennanen.

Kotiutukset: JoMa 1/9 (11%), Kiri 2/12 (17%)
Palkitut:
JoMa I. Mika Väisänen, II. Antti Väistö
Kiri I. Perttu Hautala, II. Jukka Latvala


Palaa takaisin