Joensuun Maila kaatoi Haminan Palloilijat Kerubi Stadionilla puhtaasti numeroin 2-0 (1-0, 8-1). 

Ottelun alku tarjosi tasaista puurtamista, eikä juoksujuhlia nähty. Jakson ainut juoksu nähtiin avausvuoroparissa kun Juha Niemi onnistui kotiuttamaan Iiro Kuosan. Sisäpeliä rajoitt puolin ja toisin olosuhteet, kun vettä satoi taivaan täydeltä.

-Ensimmäinen jakso oli haastava olosuhteiden puolesta. Kolme vuoroparia pelattiin sisällä ja saatiin niissä kaikissa tilanteita, mutta niistä ehkä vähiten vaarallinen oli tilanne, jossa oli Iiro Kuosa ja kaksi jokeria jäljellä. Siitä kuitenkin sitten jaksovoittoon riittävä pinna raavittua, kommentoi pelinjohtaja Petri Pennanen.

Olosuhteet ottelun avausjaksolla olivat haastavat, kun vettä satoi taivaan täydeltä.

Toisella jaksolla juoksuhanat auki

Ottelun toisella jaksolla nähtiinkin sitten runsasnumeroiset juoksujuhlat Joensuun Mailan toimesta. Heti avausvuoroparissa joensuulaiset karkasivat 4-0- johtoon Matias Hännisen kahdella ja Niemen, sekä Aleksi Rautiaisen lyödyillä juoksuilla. Simo Vanhala kavensi tilanteeksi 4-1, mutta tämä jäi haminalaisten ainoksi onnistumiseki. Niemi oli puolestaan vahvassa lyönti vireessä vielä jakson loppupuolella lyöden kolme juoksua. Jakso päättyi JoMan voittoon numeroin 8-1.

-Kyllä on pelin jälkeen mukavampi fiilis, kun on onnistumisia tullut noinkin paljon, kommentoi Niemi onnistumisiaan.

-Toinen jakso oli hyvää pesistä. Olimme aktiivisia ja yritteliäämpiä ja se yleensä pesiksessä palkitaan. Hyvä sisuuntuminen ja se jakso oli sellainen, kuten tällaisissa matseissa voisikin olla. Tasoero on selkeä ja se konkretisoituu näin, jatkoi Pennanen.

Juhannustauko edessä seuraavaksi

Joensuun Maila lähtee viettämään juhannustaukoa sarjasijoituksen ollessa neljäs.

-Tässä on menty nyt tiivistä tahtia. Osa on flunssassa, osa huilissa ja emme ole montaa peliä pelanneet niin, että olisi sama kokoonpano ollut. Sen asian kanssa emme ole kitisseet eikä valiteltu, vaan olemme menneet eteenpäin. Hyvässä aikataulussa olemme ja kiva on jäädä muutamaksi päiväksi huilaamaan. Tämä oli hyvä päätös tälle alkupätkälle, päätti Pennanen.

Ottelun lehdistötilaisuus:

Teksti, kuvat & video: Joona-Pekka Hirvonen

 

 

 


Palaa takaisin