Sunnuntaina Kerubi Stadionilla pelataan Superpesiksen kärkikamppailu, kun Vimpelin Veto saapuu Joensuun Mailan vieraaksi.

Hallitseva Suomen mestari Vimpelin Veto on aloittanut kesän 2018 vahvasti. Tappioita joukkue ei ole kärsinyt alkukauden aikana ja varsinkin sisäpeli on ollut räiskyvää. Joukkue on takonut seitsemässä pelaamassaan ottelussa 112 lyötyä juoksua. Viime syksyn mestarijoukkueen runko pysyi tälle vuotta pitkälti samana ja ainut muutos nähtiin, kun Tuomo Lönnmark lopetti pelaajauransa. Matias Rinta-aho on sivussa joukkueen vahvuudesta loukkaantumisen vuoksi.

–Ulkopelin osalta meidän on oltava aktiivisia ja rikottava keulan peliä, jottei hurjassa vireessä oleville kotiuttajille tulisi palottomia tilanteita. Sisäpelin kannalta Vimpeli on kohtalaisen tuttu vastustaja ja olennaista on laadukas suorittaminen, kommentoi Lauri Kivinen.

Joensuun Maila lähtee otteluun neljän voitetun ottelun siivittämänä. Viimeisin kolmen pisteen voitto on torstai-illalta Oulusta, kun JoMa kaatoi Lipon lukemin 0-2 (6-7, 1-7). Joensuun Maila voitti viime kaudella kaikki joukkueiden keskinäiset ottelut. Joensuun Maila on onnistunut hämmentämään Vimpelin lyöjätykkejä laadukkaalla ulkopelillään.

–Seurantaan kannattaa ottaa Juha Puhtimäen lukkaripeli kovalyöntisiä vaihtajia vastaan ja Niemen Juhan kuuma lyöntivire, päätti Kivinen.

Joensuun Maila – Vimpelin Veto 3.6.2018 klo 17.00 Kerubi Stadionilla – Ennakkoliput lauantaihin klo 23.59 saakka osoitteesta: www.joensuunmaila.fi/kauppa

 


Palaa takaisin