Joensuun Mailan ja Imatran Palloveikkojen kakkosjoukkueet mittelivät voimiaan Suomensarjan ottelussa aina kotiutuslyöntikilpailuun saakka. Pelissä ei kovin paljon juoksuja nähty, sillä lukkareiden vaihteleva syöttörytmitys vaikeutti lyöntipeliä ja pitävät ulkokentät poimivat ylimääräiset etenijät jo välipesiltä pois.

Joma vei ensimmäisen jakson 2-0, IPV toisen jakson 2-3, supervuoropari tasattiin 1-1 ja viiden lyöjän kotiutuskisassa Imatra otti yhden etenijän kotiin ja voitti sillä suorituksella koko ottelun.

Jomalta palkittiin kakkospolttaja Kasperi Hämäläinen ja lukkari Seeti Surakka. IPV:n parhaat olivat lukkari Rasmus Surakka ja kolmoskoppari Janne Luostarinen.

I jakso

Kaksi ensimmäistä vuoroparia mentiin tunnustelevissa merkeissä, eikä kummallekaan joukkueelle merkattu juoksuja.

Joman Justus Niemeläinen avasi kolmannessa vuorossa juoksupelin kotiuttamalla Samuel Tirkkosen ja neljännessä vuorossa Kasperi Hämäläinen / Samuel Tirkkonen vei Joman 2-0 johtoon. Nämä juoksut riittivät jaksovoittoon, sillä Imatra pääsi jakson aikana yrittämään kotiutusta vain kahdesti ja ne molemmat kohosivat kopiksi. Jomalle kotiutusyrityksiä ensimmäisellä jaksolla siunautui neljä kertaa.

II jakso

Toisella jaksolla Imatra pääsi heti ensimmäisessä vuorossa johtoon harhaheitolla ja siitä vierasjoukkue sai lisää intoa ja lyöntipelinsä paremmin kulkemaan. Vielä yhdeksän kertaa jakson aikana IPV:n etenijä juoksi kolmostaipaleella ja kahdesti ehti kotiin ennen palloa. Kolmannessa vuorossa Veeti Lankinen lisäsi vierasjoukkueen johtoa kotiuttamalla Janne Luostarisen ja neljännessä vuorossa Ville Kyröläinen kotiutti Ville-Markus Kososen. Imatralle oli tulla pari juoksua lisää, mutta kova kakkosjatkelyönti meni tarkistusmittauksessa hivenen yli sivurajan. Samalla Ville Huhtanen satutti jalkaansa ja yhden jokerin mukanaan tuonut Imatra joutui pelaamaan loppuajan yhdeksällä miehellä.

Joman toisen jakson juoksuvastaukset tulivat kolmannessa vuorossa. Niklas Kinnusen ja Samuel Tirkkosen lyönneillä juoksut toivat Jonne Vihonen ja Waltteri Väistö. Joma ei pystynyt neljännen tasoittavallaan tekemään voittoon tarvittavaa juoksua, vaan jakso meni Imatralle 2-3 ja ratkaisu supervuoropariin.

Supervuoro

Joma aloitti sisältä ja Konsta Lappalainen / Samuel Tirkkonen tekivät joukkueelleen juoksun. Imatra tasoitti Janne Luostarisen lyödessä Rasmus Surakan kotiin. Vuoro päättyi Justus Niemeläisen hakemaan kolmosjatkekoppiin ja alettiin laskeskella kotiutuslyöntipareja.

Kotari

Joman kotiutusyritykset olivat yllättävän pehmeitä ja kotijoukkue jäi nollille. Vain Kasperi Hämäläisen kolmosrajalyönti tuotti vaikeuksia vierasjoukkueelle ja senkin hamusi räpyläänsä jokerista ulkopelipaitaan siirtynyt Eetu Knutars.

Imatralta onnistui heti ensimmäinen pari tekemään juoksun ja pitkä peli päättyi lyhyeen kotariin.

Pelikuvia Muutama kuva tulossa lisää::::::


Palaa takaisin