Joensuun Maila pelaa kuluvalla viikolla kaksi teemaottelua. Torstaina pelattava kamppailu Kankaanpään Mailaa vastaan on naisten ottelu ja lauantain ottelu Hyvinkään Tahkoa vastaan on Joensuun Mailan 60-vuotisjuhlaottelu.

Naisten otteluun Joensuun Maila ja naisten ottelun yhteistyökumppanit kutsuvat kaikki naiset veloituksetta seuraamaan Superpesistä Kerubi Stadionille. Tapahtumassa mukana olevat yritykset ovat esittelemässä stadionalueella yrityksiensä palveluita, sekä tuotteita. Mukana naisten ottelussa ovat Autotalo Hartikainen, Ford Finland, Kekäle, Tähtikuoharit, LadyLine Joensuu, Miun Paikka, Kauneushoitola Aito ja Tanssikoulu Dream. Tapahtuma alkaa klo 17.00 ja itse superpesisottelu 18.00. Naisten ottelua vietetään naistenviikon kunniaksi!

Vapaaseen sisäänpääsyyn oikeutetut saavat valita paikkansa stadionrakennuksesta lipunmyyntiluukulla. Huom. Ei verkkokauppavarauksia – ilmaisliput vain lipunmyyntiluukulta!

Lauantaina juhlitaan 60- vuotiasta Joensuun Mailaa

Lauantaina 21.7. juhlitaan joensuulaisen pesäpalloilun kuutta vuosikymmentä 60-vuotisottelun merkeissä. Päivä käynnistyy klo 13 mielenkiintoisella legendojen kohtaamisella, jossa pelaa Joensuun Mailan paidassa nähtyjä pelureita vuosien varrelta. Superpesisottelu Joensuun Mailan ja Hyvinkään Tahkon välillä käynnistyy klo 16.00. Liput ovat myynnissä Joensuun Mailan verkkokaupassa. JoMa-Tahko- ottelun lipulla pääsee seuraamaan myös legendojen kohtaamista, eli samalla lipulla näkee kaksi huippumatsia lauantaina.

Liput ovat myynnissä Joensuun Mailan verkkokaupassa. JoMa-Tahko- ottelun lipulla pääsee seuraamaan myös legendojen kohtaamista, eli samalla lipulla näkee kaksi huippumatsia lauantaina.

Legendaottelun kokoonpano:

Team Väistö Team Mononen
Jaakko Hirvonen Lukkari Mika Väisänen
Teemu Airaksinen Ykkösvahti Juha-Matti Sirviö
Mikko Pirhonen Sieppari Jimi Heikkinen
Arttu Heikkinen Kakkosvahti Mika Kilpeläinen
Aki Tervo Kakkospolttaja   Jaakko Heikkinen
Petri Kemppainen Kolmospolttaja  Jari Jolkkonen
Esa Heiskanen Kolmosvahti Olli-Jussi Makkonen
Hannu Ikonen Koppari Jarkko Pesola
Timo Tallus Koppari Niko Nevalainen
Joonas Hänninen Jani Korhonen
Arvo Väistö Tuomo Schroderus
Petri Pietinen
Ari Väistö Pelinjohtaja Ari Mononen
Pasi Majoinen 2. pelinjohtaja Tuukka Martikainen
Esa Mönkkönen Fysio Esa Mönkkönen

Palaa takaisin