Heinäkuun ”härkäviikot” jatkuvat JoMan osalta torstaina vierasottelussa Jyväskylän Kiriä vastaan. Kirin pelinjohto vaihtui 11 tappiollisen ottelun jälkeen, kun Petri Kaijansinkko siirtyi pois viuhkahommista Kitee-ottelun jälkeen ja vetovastuun ottivat Juhani Lehtimäki ja Paavo Hämäläinen. Uuden pelinjohtokaksikon johdolla Kiri on hieman päässyt pelin juonesta kiinni; tappiollisen Kitee-ottelun jälkeen pelatuista viidestä ottelusta pistepotti on lihonut seitsemän pisteen verran. Pistelisäysten ansiosta Jyväskylä pudotti Alajärven suoran putoajan paikalle.

JoMa ja Jyväskylä kohtasivat SaWoturneella Kuopiossa pelatussa ottelussa, jonka JoMa vei ”tuurilla” nimiinsä, kun Kiri lahjoitti voiton JoMalle toisen jakson harhaheitolla.

JoMa aloitti heinäkuun ottelusarjan voitollisesti, kun kotona kaatui Kouvola. Myös Jyväskylä palasi voittokantaan ottamalla 1-0-voiton kotiottelussaan Seinäjokea vastaan.

Kirin kapea kotiutusosasto Jukka Latvala, Pasi Rajala ja Jani Karppanen ei ole saanut kaikkia tehojaan irti, joten kotiutuslukemat ovat vaatimattomia; joukkue on aikaansaanut 16 ottelussa vain 62 juoksua, joista Latvala on lyönyt lähes (0+30) puolet. Annettuja juoksuaja on 105; lukemilla se on neljänneksi vähiten sarjassa, joten ainakin ulkopeli on toiminut kohtuullisesti.


Palaa takaisin