Joensuun Mailan valmennustiimi saa vahvistusta, kun Jussi-Pekka Tanskanen siirtyy Porin Pesäkarhuista Joensuun Mailaan. 

Sotkamolaislähtöinen Jussi-Pekka Tanskanen, 23, on työskennellyt viimeiset kolme vuotta Porin Pesäkarhujen valmentajana B-tyttöjen, Naisten Ykköspesiksen ja Superpesisjoukkueen parissa. Tanskanen päätti kolmivuotisen rupeamansa Porissa luotsaamalla Pesäkarhujen B-tytöt Suomen mestariksi. Tanskasella on valmentajakokemusta myös Sotkamon Jymyn juniorivalmentajana.

–Päällimmäisiä syitä ovat halu kehittyä ja päästä takaisin miesten puolelle. Joensuussa ammattimainen organisaatio, jossa on buumi tällä hetkellä päällä. Toki myös se, että tässä oli molemminpuolinen halu seuralla ja itsellä päästä tällaiseen diiliin vahvisti ajatuksiani siirrosta Joensuuhun, kommentoi Tanskanen sopimustaan.

Tanskanen nähdään Joensuun Mailassa mukana Superpesisjoukkueen valmennustiimissä, B-poikien pelinjohtajana, sekä valmentajana Suomensarja- joukkueiden parissa, niin miesten, kuin myös naisten puolella.

–Tuon mukanani päämäärätietoisuutta ja tavoitteellisuutta, jotka ohjaavat omaakin toimintaani. Olen pienestä pitäen ollut pesistä elävä ja hengittävä jätkä. Sen mukaan elämää on tässä eteenpäin luotu, päätti Tanskanen.

B-Ikäryhmästä JoMan junioripolun keihäänkärki: ”Jalostamo”

Jatkossa Joensuun Mailan junioripolun painopisteikäluokkaa ovat B-ikäiset juniorit, jotka ovat samalla Joensuun Mailan junioriputken pää. Valmentajina B-ikäryhmissä toimivat Jussi-Pekka Tanskanen, Pasi Majoinen, Petri Pennanen ja Matias Hänninen, joka auttaa B-poikien puolella.

–Jalostamo- ajatuksen taustalla on seuran halu panostaa B-ikäryhmään poikien ja tyttöjen puolella. Seuran junioritoiminnan kannalta on tällä hetkellä tärkeää, että saamme B-ikäryhmän ja Suomensarja-joukkueiden toimintamallin laadukkaasti toteutettua taustojen ja valmennuksen osalta. Vahva panostus näkyy siten, että olemme hankkineet Tanskasen kaltaisen huippuvalmentajan Joensuuhun, kommentoi urheilutoimenjohtaja Petri Pennanen.

Joensuun Maila B-pojat 2019:
Aale Junkkarinen
Eelis Kemppilä
Erkka Gröhn
Immo Törrönen
Justus Niemeläinen
Kasperi Hämäläinen
Konsta Saarilehto
Miro Kinnunen
Okko Räty
Samuel Tirkkonen
Seeti Surakka
Valtteri Syrjälä
Väinö Väänänen
Juuso Hakkarainen

Pelinjohto & Valmennus
Jussi-Pekka Tanskanen
Petri Pennanen
Matias Hänninen
Jarno Sutinen
Antti Väistö

Joensuun Maila B-tytöt 2019:
Ona Aro
Janni Haavistola
Petra Hyvärinen
Johanna Härkönen
Reetta Juntunen
Pilvi Justander
Matleena Koistinen
Sara Kujanen
Kiia Laakkonen
Essi Majoinen
Oona Majoinen
Aino Mononen
Annika Mutanen
Jenna Myllynen
Lotta Nuutinen
Miisa Räsänen
Anni Suihko
Sini Suihko
Senna Surakka
Siina Surakka
Siiri Surakka
Hanna Toivanen
Jelena Tuovinen
Martta Turpeinen
Ella Vasarainen

Pelinjohto & Valmennus
Iivo Parviainen
Laura Jehkonen
Jutta Surakka
Pasi Majoinen
Jussi-Pekka Tanskanen
Petri Pennanen
Anssi Turunen


Palaa takaisin