Joensuun Maila koki Imatralla 2-1- vierastappion hurjien juoksujuhlien päätteeksi. 

Ottelun tilastot

Joensuun Maila ja Imatran Pallo-Veikot tykittivät maanantai-iltana Ukonniemi Stadionilla hurjat 33 juoksua. Avausjaksolla Joensuun Maila oli murskaavan tehokas ja jaksovoitto kirjattiin joensuulaisille lukemin 12-6. Avausjaksolla Juha Niemi tykitti kolme juoksua ja Henri Litmanen neljä. Joensuun Mailan lukkarina nähtiin tänään yhden ottelun lainalla Jyväskylän Lohesta ollut Matias Hangasmaa, joka tuurasi pääsykokeiden vuoksi sivussa ollutta Mika Väisästä.

–Peli oli kyllä ajoittain sellaista hurlumheitä, että meinasi olla temput vähissä kentän reunalla, kun silmäili että mitä kaikkea siellä tapahtuu, kommentoi pelinjohtaja Petri Pennanen.

Toiselle jaksolle Joensuun Maila hyökkäsi jälleen tehokkaasti, kun Timo Kallio toi ensimmäisen juoksun harhaheiton turvin ja heti perään kotiutuksessa onnistui Aleksi Rautiainen. Toisen jakson käänsi ensin varmalta palolta näyttänyt tilanne, jossa polttoheitto kotipesään karkasi pitkäksi ja kotiin ennätti Lauri Kaartokallio. Tämän jälkeen koettiin haastavat kolme ulkovuoroa, joissa IPV karkasi 9-2- johtoon.

–Toinen jakso oli vähintäänkin mahtava opetus siitä, kuinka pienestä nämä pelit ovat kiinni. IPV pelasi laadukkaasti.

Supervuoroparin JoMa onnistui kahdella palolla luomaan ajolähdön, mutta Juha Niemen kotiutus ei onnistunut. Tasoittavalla vuorolla Imatra rankaisi, kun Tommi Päivisen kolmospuolen lyönti puri ulkokenttään ja kotiin riensi Imatran parhaana palkittu Miikka Matikka.

–Meidän keväät ovat aina olleet sellaisia, että meillä on ollut aina tämä sama kärsimysten tie, jonka jälkeen olemme tulleet vahvana keskikesään, päätti Pennanen.

Joensuun Maila jatkaa keskiviikkona kotiottelulla Pattijoen Uhreilijoita vastaan. Ottelu Mehtimäellä alkaa klo. 18.00.


Palaa takaisin