Nuorisoleiri Oulussa 24. – 29.7

C-pojat pelaavat leirillä kilpasarjassa lohkossa A. Alkulohkon pelit ovat neljän vuoroparin mittaisia.

Leiritapahtumia voi seurata

Leirin www sivut>>>>

Leirin Instagram>>>>

Leirin Facebok>>>>

Lauantai 29.7

Joman joukkue kukisti viimeisessä pelissään Alajärven Ankkurit lukemin 12-5. Ottelun lopputulos takasi Jomalle kilpasarjan sijan 13. Joensuun Mailan pojat esittivät leiripeleissään hyviä otteita. Joma kaatoi muun muassa loisto-ottelussa sarjataulukossa ylemmäksi sijoittuneen Imatran ja pystyi pelaamaan tasan, nyt loppuottelussa pelaavan, väkivahvan Vimpelin kanssa. Joukkueen rutiinitaso ei kuitenkaan vielä riittänyt kovassa alkulohkossa, jossa jokainen ottelu on pelattava hyvin, mikäli mielii päästä pelaamaan mitaleista neljän parhaan joukkoon. Kolmastoista sija neljänkymmenen kolmen joukkueen joukossa on hyvä suoritus ja siitä kannattaa antaa onnittelut joukkueelle ja pelinjohtajille.

Perjantai 28.7

Joman pojat eivät saaneet pisteitä aamun pelistään, vaan vastustaja Kankaanpää vei pelin puhtaasti 0-3. Kankaanpää ratkaisi pelin tekemällä kolmannessa vuorossa kolme juoksua. Muut vuoroparit mentiin nolla lukemissa.

Joma sijoittui alkulohkossaan kuudenneksi ja pelaa sijoitusottelunsa 15:30 Hyvinkään kakkosta vastaan. Pelipanos on sijoissa 7 – 10.

Sijoitusottelussa Joensuun Mailalle tuli niukka tappio 3-4 Hyvinkäätä vastaan. Ensimmäinen vuoro pelattiin 1-3, toinen 0-0, kolmas 1-1 ja neljäs 1-0. Juoksun päähän Joma pääsi, mutta ei enää rinnalle. Joensuun kaikki juoksut löi numerolla 5 pelannut Immo Törrönen. Kotiin ehtivät kärjessä pelanneet Justus Niemeläinen kerran ja Seeti Surakka kahdesti.

Ottelun tulos tarkoittaa sitä, että Joma pelaa huomenna klo 10:00 sijoista 13-14 Sotkamolle sijoitusottelunsa hävinnyttä Alajärveä vastaan.

Tänä iltana on vielä ohjelmassa päättäjäiset ja leiridisko klo 19:00.

Torstai 27.7

Ei paistanut aamuaurinko torstaina Joman pojille. Joma joutui taipumaan aamuottelussa 08:30 Ylivieskalle lukemin 4-10. Kolmanessa vuorossa Justus Niemeläinen löi kunnarin ja yhden tavallisen ja tilanne oli 3-5. Neljännessä vuorossa YK ratkaisi sitten pelin tekemällä viisi juoksua. Ensimmäinen tuli harhaheitolla ja loput neljä lyönneillä. Joma pystyi vastaamaan enää yhdellä. Sen toi Seeti Surakka harhaheiton turvin.

Klo 14:15 peli Mansea vastaan sujui koko ajan Joman hallinnassa. Joma otti johdon heti ensimmäisessä vuorossa. Kärkietenijät 1 ja 2 siirreltiin kolmosella ja sieltä heidät kotiin ottivat Immo Törrönen ja Eelis Kemppilä. Manse pystyi vuorollaan vastaamaan vain yhdellä juoksulla. Toinenkin vuoro mentiin samoilla sävelillä. Joma teki kaksi juoksua lisää ja Manse yhden. Kolmannessa ja neljännessä vuorossa Joman ulkokenttä jätti vastustajan nollille ja takoi itse kuusi juoksua. Ottelu päättyi Joensuun Mailan voittoon 10-2 ja kaksi tervetullutta lisäpistettä kilahti tilille.

Loppupäivän joukkue saa keskittyä illan Itä-Länsi peleihin ja huomiseen Kankaanpää otteluun joka pelataan aamupäivällä klo 09:45

Linkki Itä – Länsi pelikuviin>>>>

Kuvia pelistä Joma – Ylivieska

 

Keskiviikko 26.7

Keskiviikolle oli Joensuun Mailalle merkitty vain yksi ottelu. Klo 13:00 alkaneessa kamppailussa Joman pojat eivät saaneet päälle eilisen Imatrapelin hurmosta, vaan joutuivat taipumaan Sotkamolle 5-8.

Ottelu ratkesi Sotkamon läpilyönteihin ja kun omaa sisäpeliä söivät lukuisat etenemisvirheet, jäi Joman poikien pistetili karttumatta.

Joma on pelannut alkulohkossaan nyt viisi peliä, joista on tullut kaksi voittoa, yksi tasapeli ja kaksi häviötä. Jäljellä on vielä kolme ottelua, joista seuraava torstaiaamuna klo 08:30. Vastustajana on Ylivieskan Kuula.

Huomisen toinen vastustaja on Manse PP ja se kohdataan päivällä klo 14:15. Illalla ei ole enää sarjapelejä, sillä silloin ovat vuorossa kovasti odotetut leirin Itä-Lännet. Idän joukkueeseen on valittu Joensuun Mailan Kasperi Hämäläinen ja Seeti Surakka. Idän kakkospelinjohtajana on Kiteen Pallon Jarno Kaksonen. Poikien kilpasarjan Itä-Länsi pelataan klo 19:30 Oulunsalossa.

Tiistai 25.7

Joman C-poikien toinen leiripäivä lähti käyntiin aamupalan neljän viljan puurolla ja heti aamuottelussa klo 08:30 kaatui Haminan Pallo selvin lukemin 12-4. Nyt ei edellisillan Kouvolapelin väsymyksestä ollut tietoakaan ja Joma ratkaisi ottelun jo toisessa vuoroparissa, jossa Kasperi Hämäläinen takoi kunnarin + viisi juoksua. Myös Samuel Tirkkosen lyönneissä oli ottelun aikana osoitetta kolmen juoksun verran. Ulkopeli, jolla Joma maanantaina hyydytti Perttu Ruuskan Vimpelin tasapeliin, oli kohdillaan.

Kauaa ei joukkue ehtinyt aamuvoittoaan mutustelemaan, sillä heti klo 13:00 oli vastassa, yksi lohkon ennakkosuosikeista, Imatran Pallo-Veikot.

Tässä kahden Karjalan välisessä kohtaamisessa Joma pelasi kauden parhaimman pelinsä. Vahva ulkopeli lukkari Seeti Surakan johdolla piti Imatran sisäpelin aisoissa. Tasaisen ottelun Joensun Mailan voitoksi 4-3 ratkaisivat sisäpelissä peräpään numerot 6,7,8,9.11, Samuel Tirkkonen – Miksa Markkanen – Juuso Hakkarainen – Eelis Kemppilä(kolme lyötyä juoksua) – Ale Junkkarinen.

Keskivikkona Joman pojilla 26.7 on yksi ainoa peli klo 13:00 ja siinä vastassa vahva Sotkamo.

Kuvia Joma – Imatra pelistä

Lisää kuvia Joma – Imatra>>>>

Kuvia Joma – Vimpelipelistä

Kuvia pelistä Joma – Vimpeli>>>>

Maanantain otteluisssa Joma pelasi Vimpelin kanssa tasan 5-5 ja hävisi Kouvolalle lukemin 1-10.

Tiistain 25.7 pelit

08:30 Hamina – Joma

13:00 Joma – Imatra

Ottelutulokset löytyvät täältä>>>>

 

kuva_tulossa

Joukkue:

Joensuun Mailan C-poikajoukkue koostuu tällä kaudella -01 ja -02 syntyneistä pojista.
Joukkue osallistuu Itäiseen aluesarjaan sekä Nuorisoleirille. Leiriä varten myös SM-karsintoihin.

Harjoitusryhmä:
Auvinen Tuomas
Hakkarainen Juuso
Hyttinen Gleb
Hämäläinen Kasperi
Ihanus Tomi
Junkkarinen Aale
Karhinen Elias
Kemppilä Eelis
Markkanen Miska
Mäkimattila Eemil
Niemeläinen Justus
Nykänen Roni
Pohtinen Kasperi
Rajasalo Eemil
Räty Okko
Sivonen Rasmus
Surakka Seeti
Tirkkonen Samuel
Törrönen Immo
Vaittinen Olli

Yhteystiedot:

Valmentaja:
Juho Kaikko
puh. 0409678882
juhokaikko@gmail.com

Joukkueenjohtaja:
Timo Hakkarainen
0408324932
timo.hakkarainen@hkscan.com

Talkoovastaavat:
Heli Törrönen
heli.torronen@live.com

Satu Kuronen
satu.kuronen@jns.fi

Harjoitusajat:

C-poikien harjoitukset talvella (tarkista AINA Nimenhuuto!)

Maanantai: Lepo
Tiistai: Lajiharjoitus Areena klo 20:00-21:30 (lenkki 19:40)
Keskiviikko: Kuntosali Areena klo 17:00 – 18:15 (lenkki 16:40)
Torstai: Kehonhuolto ja kestävyys Salamaluola klo 18:15 – 20:00
Perjantai: Lyöntitreeni Salamaluola ryhmä 1 17:00-18:00 (lenkki 16:40) ja ryhmä 2 18:00-19:00 (lenkki 17:40)
Lauantai: Lepo
Sunnuntai: Juoksutreeni + Lajiharjoitus Areena klo 14:15 – 16:00 (lenkki 13:55)